spanskainmyhjärtaNOT

idag var jag helt död när jag vaknade. kunde fan inte sova inatt, låg och kikade film tills sent in på gryningen. vaknade vid halv 11 att de spöregnade, men som tur var fick jag skjuts till skolan! sen hade vi expo gick riktigt bra, as nöjd med min logotype! :) sen så hade vi engelska och går inte att fokusera sig på den där freakin' skolan. menmen, sen åkte jag och niklas mot stan för jag skulle möte sofia och niklas skulle hem. sen gick jag och sofia hem till mig och vi gjorde samma som vanligt. :) sen efter hon drog orkade jag inte ens tänka på spanskan. så jävla stressad över skolan, och får ingenting gjort i skolan, kan inte fokusera på det jag ska göra och är aldrig ens sugen att gå dit. får fan mer gjort hemma. men, nu sitter jag iaf och tittar på paradise hotel, och nu ska jag kika vidare! :)

truelove!

joshua med min dogge :)
 

Crew@mikeagain!

Igår blev de att jag var med lanerva,bea,niklas, pontus och efter ett tag kom sofia. vi satt på mitt rum och kikade på Tomten är far till alla barnen, och vad bea nu översatte de till. tomten är barn till alla farna o fan vet allt! haha cäpä... Sen så blev alla lagom rastlösa så när mina föräldrar gått ifrån tv rummet så gick vi ner o spela lite wii och härjade lite som vanligt. kul var de iaf att driva lite på skojj med varandra med fläktande läppar och små pannor! :)
 
sen efter ett tag gick vi mot stan. För bea skulle hem och lanerva skulle till bussen, så vi andra gick till subway. Sen efter de drog pontus och niklas hem till pontus och jag och sofia gick hem mot mig. Hann inte speciellt långt innan sofias mamma ringde och sa att hon skulle hem, så vi gick o sa hej till hennes mamma sen åkte dom hem. Tänkte att hon skulle sova här men, nej blev inte så. tänkte ladda upp lite bilder från gårdagen! ;)
 

 

 

 

 

 

 

Härärden!

lovade en bild på min nya underhållning och här är den! riktig clean! ;)
 
 

äntligenentv

som ni kanske har läst så har de tagit min tv till köket så jag har inte haft någon tv på några veckor. men idag var jag och pappa till stan och köpte en ny, äntligen en ny,större tv! :) nu sitter jag och försöker lära mig hur den fungerar med usb funktion o alla grejjer. sen snart kommer niklas o pontus o alla, och hoppas verkligen sofia kan komma idag oxå! var ett tag sen! :) men aja nu ska jag kika vidare på min nya tv, kommer bild på den sen! :)

bättresentänaldrig

igår blev de tillslut skola. låg som tur va inte så långt efter men iaf segt att ha missat lite små grejjer. och dagen var seg som vanligt men efter skolan var jag med niklas och pontus och vi lita typ wii hela kvällen! skit kul ;)
idag var de oxå skola, skit segt med en lite rolig ny engelska lärare. var iaf bra som tur va! :) nu har jag äntligen kommit hem från helvetet. så nu väntar jag på pontus sen ska vi träffa gänget senare! hörs! :D

känslanavattmanmåstetillskolan

idag vaknade jag sent som vanligt, as skönt att vila ut ett par dagar och inte göra ett skit! gick upp runt kl 1, sen hoppade jag inte i en lång varm dusch, och typ halvsov i duschen. helt sjukt skönt. börjar äntligen bli lite bättre. satt och kikade lite film och tv, sen strax efter 4 så kom sofia och gav lite sällskap. :) mysigt :) sen för typ 1 timme sen gick hon till sin dans. så nu sitter jag själv igen och tittar på tv. imorgon måste jag fan gå till skolan. är fortfarande lite sjuk, men är iaf lite bättre. men imorgon ska jag skriva matteprov och orkar inte rester. så måste pallra mig till skolan, får se hur mkt jag orkar. Nu ska jag väll slå på en film och plugga lite matte, sen får vi hoppas att jag snart mår bra. vill bli frisk till helgen! :)

villhaennymicnu

nu har jag tröttnat på att inte kunna spela in nå musik. vet inte hur jag ska fixa det, de är så jävla dyrt. men får väll se hoppas jag kan fixa det snart så jag kan börja spela in mer.
 

 

 

sjukochuttråkad

idag gick jag upp runt klockan 1. jag mår fan inte ok! allting bara snurrar så fort jag rör mig och jag har ingen ork överhuvudtaget. jag har bara setat framför tv:n och kikat film hela dan med täcke o hela köret! sen för ett tag sen åkte jag och pappa till hälla och handlade sen kolla vi lite mer på tv åt mig. ingen aning om vad jag ska köpa, det finns hundratals olika tv apparater. nu sitter jag och tittar på scrubs och fixar för att kunna skicka tillbaka min skidbyxor för måste ha en större storlek. men nu ska jag kika vidare på scrubs.
 

sjuklinglikamedfilm

idag har jag bara legat och kikat film hela dan och runt 5 så kom mina föräldrar hem igen. då åkte jag och pappa och hämtade mina 3 paket från posten. :) återkommer till de... låg och kika film sen ser jag min döö fina bild på amanda aka lennart aka anki & pytte lanerva. Då ville dom storma hit fast jag var sjuk, så då kom pontus niklas amanda och bea. var lite skönt med sällskap iaf. kikade på hata göteborg och på smällen. blev lite fotande, alltid kul att leka paparazzi med min kamera! :) men de drog strax efter 9 så jag tar de lungt igen. blir att va hemma imorn med, vet inte vad som hänt med mig, orkar inte göra nånting. min kropp är helt knas, helt utmattad. 
 
tillbaka till paketen jag fick! några fina,trevliga saker! :)
 

 

 

dåhademannyatänderdå

nu har jag precis kommit hem från tandläkaren. och nu har dom tagit bort tandställningen! :D fyfan va skönt de är, och de blev allt lite skillnad. haha. helt lena tänder känns jätte roligt. hade den bara i typ 15 månader. skulle haft den till augusti men hade så lätta tänder så gick mkt snabbare. nu fattas de bara en blekning så är de perfekt! när jag cykla hem så åkte jag förbi en tant med rulator på trottoaren. direkt jag åkt förbi henne hörde jag ge fan i att cykla på trottoarN! jag bah MEN OM DU INTE SKULLE HA DIN FETA RULATOR SKULLE ALLA FÅ PLATS HÄR!  fan va arg jag blir, hatar tjuriga gamlingar som ska bry sig om allt o alla. dom kan fan sköta sitt eget. förstör bara samhället. men nu kikar jag sunes jul och äter godis! för jag är lite sjuk idag så tar de lungt hemma! :)

2227

hämta paket imorn då :) äntligen har de kommit, lite nytt iaf. de är alltid nånting. älskar att mina föräldrar ofta köper de kläder man önskar sig :D är jätte bra :)
 
 

delivery!

Igår så började dagen med att pontus kom på eftermiddan och vi kikade på x-games och typ var o handlade och fixade inför kvällen då alla skulle komma. Sen började vi fixa pizza o shit, precis lagom till winterjam som sändes på tv sen i bra tid kom niklas. :) så vi chillade lite själva tills amandorna och bea kom. vi tog de bara lungt snacka lyssna lite musik oså. sen efter ett tag så kom även sofia,julia och sandra förbi. vi typ lyssnade på musik spelade wii och chillade. sen efter ett tag drog sandra, julia och sofia. då drog vi andra till stan och donken där vi mötte några vi kände och va där ett tag mötte lite mer folk, sen efter ett tag drog vi tbx till mitt place, som vanligt. :)
 
Då fortsatte vi med att spela wii och lyssna på massa musik. och alla var så jävla trötta så man garvade åt allt fan va vi skratta! :) sen lite senare när de typ började bli morgon så drog bea hem och pontus,niklas och amanda sov kvar. kikade lite vänner och varvade ner till vi somnade. bilder från kvällen finns på bea´s blogg, dontcallmepeanut.blogg.se . idag vaknade vi av att amanda var spårlöst försvunnen, stress ungen hade smygit ut och åkt hem och vi sov till typ 12 sen käkade vi och typ sega oss framför tv:n.
sen när de drog så kom sofia hit<3 vi kikade på tb och lite film och så. bara hade lite söndags mys. :) sen åkte hon för ett tag sen och jag kände då att jag hade typ feber och ont i huve. så nu blir de inge skola för mig på ett tag. ska iaf va hemma imorgon men ska väll kika filip och fredrik och ta nå o dricka och ta det lungt, och sakna sofia :*<3

1451

Igår började lite boring, sen efter de så blev de att jag var med pontus och matte och vi drog och käkade på kajens. sjukt gott där men så lite mat. Sen drog vi hem till mig och spelade Wii, det är sjukt barnsligt men fett kul! :) sen efter ett tag kom bea amanda och niklas. då blev de att spela lite till sen efter ett tag drog några till coop. sen när vi alla kom tbx så kikade vi på tv och lite film. inte för att så många kollade men. :) vi hade iaf skapligt kul! haha som vanligt! ;) ojojoj, alla lär ju vilja va med oss för de är så kul :D alla drog runt kanske 2-3 sen dog jag typ i sängen. vaknade för ett tag sen och sen kom pontus. :) nu sitter vi och kikar på x-games i köket medans vi väntar på de andra. :) hörs senare! ;)

tick tick boom

mötte sofia vid centralen sen kika vi på When a stranger calls ;) haha bästa uppskrämmaren! älskar den filmen. sen efter så kika vi lite tv och film :) mysigt, blev ensamma så fick kolla där nere och bara ta det lungt. du är speciell sofia :) tycker verkligen om dig! :)

cry me a river

As skön skoldag idag, lite seg matte bara men satt o snacka bort de mesta med mimmie och tony tills vår lärare fick gå igenom träddiagram med mig för jag fattar verkligen ingenting. men nu tror jag att jag kan de! :D sen efter de hade vi lästimme med engelskan och macke och ante satt o psyka hela lektionen, ha ha så jävla kul! blev inte mkt läsa men skratt blev de! nu plockar jag lite hemma, sen väntar på sofia som kommer när som helst så hörs senare! :D

1941

Idag var det en underbar dag! först var det inställd boxning på pettersberg så vi fick börja 10 istället för halv 9. sen hade vi lite matte, efter de hade vi expo A vilket jag tycker är väldigt kul, idag fick vi bara jobba med att göra en logotype för sitt företag. det är skit kul! sen efter de hade vi Meko och vi pratade bara om våra betyg sen fick vi sluta! så jag mathila och mimmie satt och jobbade lite med expo:n efter de till typ 4. gick väldigt bra faktiskt snart klar med min logotype. sen cyklade jag hem med mathilda i det underbara vädret? naa.. Sen när jag kom hem så kikade jag kläder med mamma och tillslut fick jag de jag ville ha mest av mamma och pappa!<3 äntligen, tack jätte mycket! :D
 
Först ett par vinterbyxor från NITRO tills vi ska till vår stuga i nyår! :D
 

 
sen fick jag äntligen köpa den sjuuukt snygga hoodien från Humör! :D
 

Neverendingstory

Idag har jag suttit och kollat kläder hela dan. vill verkligen ha nya kläder! allting blir för litet och slitet. men lixom jag har 500 att gå på varje månad, kommer man nånstans på de? ärligt, någon som skulle klara sig på de? har typ råd med ett par strumpor och lite käk!... Hoppas jag kan få lite påfyllning annars blir jag desperat. Finns så mycket snyggt nu, och tror jag ska på stan imorn och kika runt lite. se om jag hittar nå snyggt o skönt, nu när de börjar bli lite kallare. Hoppas jag får mina skor den här veckan oxå! vill ha dom nu! men nu ska jag väll kika vidare se om jag hittar nå spännande! :) någon som vet en bra sida där de finns lite udda och coola kläder? eller bara en bra sida på nätet? västerås suger ju fan på shopping sidan...
 
 En bild från i sommras. vill ha sommar snart! oooch mer pengar...
 

20091711

Vad är snyggast/fulast på killar hösten/vintern 2009?

7 dagar kvar

Igår var en sjukt seg dag, låg bara och kikade film hela dagen för fanns verkligen ingenting att göra. så de blev att kika igenom johan falk och sen när jag skulle lägga mig kollade jag på Bam Margera´s nya film. riktigt skön film faktiskt! :) idag segade jag till skolan vid 20 i 12. sen hade vi lite expo sen engelska. Alice in wonderland är sååå tråkig att läsa. helt sjukt. sen ska vi göra en pjäs av de oxå. skit segt. idag har jag inte heller gjort nånting på dan. imorn får vi se vad som händer. Sen snarast hoppas jag att få träffa sofia :)<3

Goes around

Igår kväll blev de först att vara med grabbarna och lira lite wii och bara ta det lungt. Sen efter ett tag kom även bea aka BOSM och sen lanerva och lekte med oss. Då drog vi till coop sen hem och kika film. Nu har vi även fixat klart i köket. blev faktiskt mycket mysigare i köket nu, dock tog dom min tv och satt där. Men nu får jag en ny ist så, ja, kan inte bli bättre än en ny större tv! :) Nu sitter jag och lyssnar på en underbar låt från itchy daze, låten heter Monster. Sjukt skön! riktigt bra band faktiskt! synd att jag har så sjukt dåliga högtalare till min iMac. men jag ska väll fixa nya så småningom. önskar att man hade ett par BOSE men de är så jävla dyra, så inte ens värt det. men nu ska jag lira lite gitarr! :)

Frajdej

Idag var det vanlig tråk skola. hade i alla fall en skön sovmorgon som gjorde så jag fick vila ut, men trött som fan i skolan ändå. Imorgon är de sjukt seg dag. men har i alla fall läs timme på morgonen, det är ju skönt i alla fall. sen på eftermiddagen har vi UF. Då ska vår grupp prata med lärarna för de är världens strul i vår grupp. vissa jobbar nå sjukt mer än andra. men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig och kolla på ett par johan falk. dom är så sjukt bra! rekomenderas starkt!

Kärlek!

Sitter och lyssnar på låtar jag spelat in. suger att min mic har pajjat, så måste köpa en ny eller laga min gamla innan jag börja spela in musik igen.. 
Här är min kärlek! vad är livet utan musik! jo, ingenting!
 
Det är de här jag lever för! (:
 
  
 

Lycka!

Idag var de ett lyckat besök hos tandläkaren!... efter de cyklade jag till skolan och hade en tråkig vanlig dag. satt på eftermiddagen med ett analys arbete som vi satt typ 3 timmar med, är inte ens klara. nu väntar jag på en film sen ska blire att ta det lungt, sen en skön sovmorgon imorn. Börjar inte förens halv 11! :D

hemma dag

Idag blev de att va hemma och vila och ta igen lite. sov till typ 12 eller nå sen blev de upp och äta och sätta igång dagen. Sen satt jag mig vid datan och bara fördrev tiden med lite musik och så. sen senare på dagen kom delarna till vårt kök som vi ska göra om. kommer bil snyggt! hoppas iaf de för den pengen! sen efter de så åkte jag o pappa till erikslund för att kolla på tv. Fyfan vad mycket det finns att välja mellan. Men får se vad de blir senare! sen så kolla jag även på högtalare till min iMac. ljudet suger i datans högtalare. sen kikade jag även efter ett par skor, men fan finns ingen butik i västerås som har snygga skor? helt sjukt.. nu blir de att äta sen bara ta de lungt och sen imorgon ska jag till tandläkaren. så jävla segt. men får iaf lite sovmorgon tack vare det! hoppas dom kan rycka min jävla grill snart! hatar den.. 

Ny period

Igår blev de verkligen att bara ta det lungt med syrrans ungar. satt och kika barn filmer med lilla Henry och victoria. aldrig en lugn stund med dom två! ;) Sen blev de tidigt isäng men jag somna inte tidigt för de, men hade iaf sovmorgon till 12 så de var skönt. vaknade runt 10 duschade och fixa mig, sen ringde jag niklas och väckte han som tur va för han hade försovit sig. sen gick jag hem till han för jag hade min cykel där, så vi chilla där ett tag sen cyklade vi till skolan. ny period i skolan nu så. idag hade vi först expo, ganska skönt för känns inte som en vanlig lektion. sen hade vi även engelska där vi kolla på alice i underlandet, helt störd film. sen fick vi tjockaste häftet vi ska läsa. Dom e så fattiga så kopierat hela boken ist för att köpa den till alla! haha! sen kl 4 hade jag utvecklingssamtal med mathias. det gick faktiskt förvånansvärt bra! fick massor med beröm att jag hade mognat och inte var lite snabb i käften som förut. har alltid fått skit för dumma kommentarer och haft dålig attityd men nu var de inge sånt utan han var förvånad och glad över att jag har förändrats så mycket. sen när vi tillslut var klara drog jag med pappa på stan och kollade vinterbyxor. testade burton nya men satt as konstigt så får se vad jag köper. sen när vi var klara mötte jag sofia som följde med mig hem efter. satt o kika film o lite tv och tog de lungt bara. mysigt! ;) nu ska jag spela eller nå. sen imorn har vi tema dag så ska stanna hemma och läsa i häftet ist! :)
 
Den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge! ;)

hemtenta! as tråk.

Nu har jag äntligen gjort klar båda mina sista hemtentor! vill inte ens veta hur länge jag sammanlagt setat med de här. så jävla sega. sjukt tråkigt. hatar verkligen hemtentor. bara sitta och skriva flera tusen ord! tror de båda sammanlagt nästan blev 5000 ord. Men nu är jag äntligen klar och de är inlämnade! Så här kommer en underbarlåt som man blir såå glad av! :D  
  
 

End of the week.

Igår blev de att vara med pontus,niklas,oskar och matte. Vi träffade albin, carl och hanna ett tag på stan sen gick vi och hyrde filmen Boy A. Den var inte alls bra, skit seg film. nej inte alls värd att se. Men sen när filmen var slut så drog dom hem, och då la jag mig och tittade på filmen Taken. Den är riktigt bra däremot, den tycker jag alla borde se. Sen har jag nyligen vaknat sen käkade lite lunch. Idag får vi se vad som händer, en hel del plugg blir de iaf. måste bli klar med tentorna. as tråkigt! Men jag har iaf beställt ett par converse idag. Blir väll ett köpa ett par till så man kan variera. pappa sa de iaf, så får fråga han!
 

Lördag kväll med plugg!

Igår blev de att vara med oskar,joshua och pontus ett tag efter skolan. Vi gjorde typ ingenting satt med syrrans ungar och kika någon skit tråkig film. jämt när dom är här ska man anpassa sig efter dom, de är de ända som är negativt. annars är de jätte söta ungar som livar upp stämningen lite i vårt hus! sen efter jag hade ätit så drog grabbarna och jag mötte lilla söta sofia, haha. Vi gick hem till mig och kollade på lite film och tog de lungt. De är skönt att bara ta det lungt och kika lite film men nån ibland. När klockan närmade sig midnatt så följde jag med henne till stationen för hon skulle ta bussen hem till gryta. Så kom vi massa för tidigt så stog där och prata i typ en halvtimme. När jag kom hem blev att kika de 2 nya Johan Falk filmerna som finns på "byrån". Älskar dom filmerna så jävla bra! helt sjukt. man måste bara titta vidare när man sett första. skit spännande och väldigt bra skådespelare. Nu har jag pluggat ett tag med vårat analys arbete efter vårat radio projekt. Skit segt att bara sitta o skriva o skriva. Men nu orkar jag inte göra nå mer, så får jag göra resten imorgon. Nu ska jag duscha och fixa mig sen bär det av till höiem och får se vad vi hittar på. Blir väll att umgås med matte,joshe, pontus och bröderna höiem. ! hör av er! ;) 
 
 

Nya kläder!

Idag har vi skön dag i skolan, började med lite spanska vid 10:40, as skön lektion, tog de bara lungt. Sen blev de att käka lite. Sen efter de hade vi UG igen.. hatar det men. Så vi drog till banken medans de andra jobbade i skolan. Vi kommer till SwedBank och skolans har gett oss helt fel information. Så vi gick från skolan till mig och sen till banken SEN till skolan igen, helt i onödan.. Så vi kom dit sen slutade vi. Så fick ingenting gjort idag, jo visst ja, vi hann skriva period loggen för period 2. Sen kom jag hem efter att ha gått i 18 minus och 15 meter slask! nästan iaf. Så hamnade jag vid datorn och mamma o pappa började tjata om nya skor. Har tröttnat på alla mina så ville ha nya, ett par i en annan färg. Men fick inte köpa tygskor för dom. då tyckte dom de va helt onödigt. Så vi kompromissa lite så då blir de att beställa de här imorn istället! :)  
  
 
 
Sen när jag hade bestämt de, kom jag på, SHIT jag har ju växt ur mina vinterbyxor! Så började kika, och jag måste ha Turkosa Burton till min Burton jacka! Fan va snyggt!
 
Sen kom jag på att jag ville ha en ny hoodie oxå! hehe. Hitta sjukt många snygga då, alla vinter kollektioner har kommit ut! Ska väll försöka få mig en av de här! Vill ha nån varm mysig tröja nu när kylan kommer. Så hoppas jag kan få en av min generösa mamma! :D
 
 
 

I miss the second heartbeat

Idag började dagen med att kliva upp lika trött som vanligt, duschade i en halvtimme nästan. as skönt. sen drog det mot pettersberg och bk tiger! älskar det. där hade vi lite pulsträning och gick typ 2 km. Efter de så fick vi ta oss tilbaka till skolan. och sen hade vi vanliga tråkiga lektioner tills 1 då våran grupp gick och gjorde oss klara för att sända lite radio! Och jag och lina var programledare. Precis innan programmet så var man lite nervös men det släppte ganska snabbt. Det var riktigt kul när man väl kom i gång. Det gick riktigt bra tycker jag. vi fick beröm av lärararna osv. Efter de så drog jag hem direkt och pluggade. har så jävla mycket skit i skolan nu. as tråkigt. sen när jag var var klar för idag och inte orkade göra nå mer, så drog jag ut med oskar och pontus. gick till stan drog en donken. Sen hade vi ingenting att göra så vi drog till rocklunda och kom in på bandyn gratis när vi sa att vi var 15! haha. Stog där ett tag och kollade, mötte lite folk. Sen när vi tröttnade så åkte vi mot stan. Fyfan! vad kallt det var att cykla i snöstormen. Snöflingorna piskade en i ansiktet! sen snålade jag på oskars moppe så det gjorde ännu ondare! men jag kom hem snabbare iaf. Nu sitter jag och lyssnar på musik medans jag väntar på att min kladdkaka i ugnen ska bli klar! Dagens låt!
 
 
 

Haha!

HAHAHA! Den här "fina" hitta vi på musiken, grejjen är han suger på att imitera och ingen skrattar med han! bara åt han! haha! Emo som snackar om kräftor och fett som låter som en jävla hamster! Shiit asså finns folk till allt, haha. 


4/10

Idag var det en lugn musik dag, det är så skönt med tisdagar! Kom dit och satt och slappa ett tag och när mimmie och mathilda hade kommit, så satt vi oss och fixa lite med våra låtar. Nu är den första låten helt klar, och tänkte lägga upp den här lite senare! Sen hade vi inte mycket och göra så vi satt och kolla lite på vad vi ska göra nästa gång. Sen så tröttna vi, ingen orkade göra nånting. så då satt jag mathilda och tony och kollade på youtube-klipp. Fan va fula det finns! haha helt underbart! haha, orkar inte. Sen när vi var klara med musiken, så gick jag till skolan fär att ha spanska, kul att typ alla hoppar av de. snart kommer jag sitta själv där. spanska är så sjukt tråkigt. men bra att ha ett extra språk! men nu tänkte bjuda på nya sommarplågan av oss! (;


Skämt?

idag var det sån där "rolig" skola igen. började med UF och vi fick fan ingenting gjort. Omg vilka nötter man jobbar med, inte sant! shit... Sen hade vi radio och började med att snacka om allt med kg bloggen, så töntigt att prata om. fan inget att bry sig, skvaller är ju alltid kul? samma sak som aftonbladet, expressen osv. ganska töntigt att ta bort dom... Sen började dom komma in på alla uppgifter vi ska ha. och vi fick typ 148 uppgifter, som ska vara klara den här veckan! dom är fan galna? Varför ger dom oss inte bara nå piller som gör så att man blir deprimerad och sönder stressad? sjukt... Den där skolan kan inte planera! usch. Efter skolan var jag tvungen att gå till cykelringen för pappa har haft sönder min cykel, men dom laga den på 15 sek. sen skjutsa jag niklas hemmåt med ett snabbt på ica! godis? aiight! Sen nu sitter jag och lyssnar på Friday night boys, sjukt bra! borde plugga men är bara så irreterad på den här skolan. Blir inge kul på utvecklingssamtalet pappa kommer skälla ut dem för allt strul och oordning. skämmigt.. för dom asså. Nej nu ska jag lyssna vidare! 
  
 
 

Back on track

idag blev de en ta det lungt dag, då det var sista dagen på lovet. Gick väll ur sängen runt 3 eller var klockan nu va. Sen åt jag lite. Sen började jag kolla på gudfadern, hann sa ettan och en bit på tvåan sen blev de för segt. synd att dom är så långa. man orkar inte se hela. nu sitter jag o tittar på knocked up på 3:an de är oxå bra. sett den flera gånger. och imorn är det tillbaka till helvetet, men så äre. får se vad som händer efter skolan. men nu ska jag försöka fixa en sak på datan. hoj!