Snart helg!

Äntligen snart helg, får se vart det bär av i helgen! Men måste berätta en sjuk grej i skolan. Vi sitter på radio lektion i skolan och då är det några utlänningar som jobbar med nån garderob precis utanför klassrummet. Sen sitter vi och tittar på han för han var fett knepig. Då tittar han tillbaka på oss och kan aldrig hålla mig för skratt så typ börjar småskratta DÅ FLINAR HAN AS LÄSKIGT TILLBAKA PÅ OSS! haha! han var sjukt läskig sen när vi gick ut ur klassrummet gick vi väldigt fort därifrån och han glodde som fan med sitt fula flin! läskig kille!.. Nu sitter jag och lyssnar på Therapy - All Time Low tröttnar aldrig på den! Den är sjukt fin! Men iaf, imorn har vi skön sovmorgon till 10:40 sen 30 min spanska sen har vi lunch så skön dag! slutar även runt halv 3 eller nå. Sen blir det väll stan antar jag. Hoppas mitt paket från smartguy kommer imorgon. Sen måste jag köpa en ny jacka men har fan ingen som helst aning vad jag ska köpa!?
Men nu lackar pappa som vanligt för jag spelar för högt när de ska sova så ingen idé att sitta här!

Idol med grääbs

Sitter och kikar idol med bröderna Höiem,pontus! :) hoppas rätt personer går vidare idag. Kom precis hem från stan, blev bara tvungen att köpa lite cheeseburgare. (Y) nej nu ska jag kika med de andra!

Besvikelse

Kommer glad till skolan soft att sluta kl 2, och ha UF hela eftermiddagen. Sen kollar man schemat då har de ändrat så vi hade, matte till 2, sen radio till 4. Och genomgångar med Tommy är ju sjukt roliga! not? Men kommer väll bli roligare senare. Nu är jag med niklas vet inte vad vi ska göra. förmodligen vara med "lillfjurtan" senare! (Y)
Men nu ska vi väll ut efter vi käkat så ses på stan!
Måste bara lägga upp en video när vi körde brännboll med en lime och en gaffel? haha, i vårt underbara kök! :)

Tandläkaren! <3

Jaha snart måste jag cykla till tandläkaren som är typ andra sidan stan för mig... Skönt att cykla dit 8 på morgonen i nästan minus grader! Toppen på allt så börjar vi 10 så får ingen sovmorgon heller. Men iaf soft dag i skolan så får se vad som händer när man komme hem. Sen hoppas att mina saker från smartguy kommer!

Ångest

Har länge tänkt på det men fan vad jag ångrar att jag inte vågade välja estet på carlforska, ist valde jag en säker linje... Skulle valt det jag verkligen kände för. Ist ångrar det bittert idag. Hade fått jobbat med det jag älskar mest av allt. Men nu har jag iaf fått valt musik i skolan så vi har musik hela tisdagarna men liksom är inga lektioner direkt. Det är bara aha hej du är här, sätt er i grupp och gör en låt, hejdå. Man blir inte bättre direkt är ju ingen utbildning. Menmen tänker inte hålla på och byta nu bara gilla läget. Imorn är det iaf en skapligt skön dag i skolan men kl 8:20 ska jag vara hos tandläkaren så jävla segt börjar 10 annars! segt! Men slutar runt 2 sen får vi se vad som händer. Nån som vill ses och hitta på nånting kanske? :)

Bara jag som gillar att handla kläder?

Idag fick jag mina paket från bubbleroom och zoovillage. Tog inte speciellt lång tid det jag älskar med dom sidorna! :) Skön slapp dag idag inte en ända läxa som behövdes göra! Blev en snabbis på stan och träffa niklas, oskar och pontus. Vi gjorde ingenting, så alla drog hem efter tag. Nu Blir det att kika idol med Ben och Jerry! riktigt sköna lirare det!

Helt galet!

Det här är så sjukt, det är fan så man ryser över hela jävla kroppen! Dom är så galet bra!

Härlig studio dag!

Idag har vi haft musik hela dagen nästan. Började med att några var sena osv, men precis innan lunch testa vi lite i en mobil studio. Sen efter lunch så tog vi över den riktiga musik studion och spelade in våran fina men mest oseriösa seriösaste låten! Sen hade vi spanska så sjukt sega lektioner sen hade massa gått hem för de orka inte vänta på att den skulle börja så fick jobba ensam... Menmen, äntligen hemma! Nu har äntligen mina kläder kommit så ska hämta dom nu så får ni se sen.

skön dag

Idag är det nästan bara musik hela dagen, så jävla skön dag! Idag ska jag mathilda,mimmie och tony spela in i studio. hoppas det blir bra och hoppas mimmie kommer ihåg texten! (Y) Älskar musiken på vår skola så jävla skön och man får spela hur man vill skit kul! sen efter musiken har vi spanska och jag har ingen aning vad som var läxan tills idag så får träna snabbt innan lektionen. Nu blire att fixa färdigt! 

Remembering sunday <333

Den här låten är jag så sjukt galen i, en av de bästa låtarna som gjorts! Så jag blev tvungen att göra en liten cover!:)

Vad gör grabben?

Asså andreas? Hur gammal är du igentligen? Haha, glitter på tröjorna osv sen på med do här "glajjerna". Det är ju lite kul iaf tycker jag! 

Skönt

Nu är jag äntligen klar med den där sjukt tråkiga hemtentan. Men vet inte om den blev så bra och våra lärare är jätte petiga, och jag tycker inte vissa är så bra heller men det finns det delade meningar om... Nu ska jag bara ta det lungt och kolla på idol! :D

Trött man blir

Hur jag än gör vill inte den där jävla menyn hoppa ner så den får väll leva sitt egna liv där nere tills vidare! :s
Om nån vet hur man gör så säg det gärna! 
Ganska skön dag idag bröjade kl 12 och hade uf då vi kom på en ny idé att vi ska sälja spellistor till olika företag! sen efter UF så började vi med vårat nya projekt i skolan där vi ska sända radio. Helt nya grupper osv ganska skönt faktiskt. Får se hur det går. Nu har all time lows skivor snurrat sen jag kom hem, man tröttnar fan aldrig på dom, så sjukt bra! Nu när jag orkar ska jag göra klart hemtentan som skulle vara inne igår! bra? ja, jag vet men jag är ingen planerare. Men nu ska jag snurra vidare på all time low!

Skoltrött

Idag känner jag att jag inte har någon lust att gå till skolan men jag måste gå eftersom det är första dan på perioden. Det är väll bara gilla läget. Nej nu ska jag fixa mig sen ska jag till tråk skolan börjar iaf kl 12:00! (Y)

 

T-shirt: nelly.se - ed hardy
Jeans: NK - nudie
Tröja: Team sportia - adidas


Segt!

aja nu har hela design fuckat sig! Så den får se lite fucked ut ett tag men det kmr snarast att fixas!

Aktiv helg!

Den här helgen har varit sjukt slitsam som grundades på en jobbig skolvecka! Först fredags var vi ute och gick runt i stan med massa sen gick vi hem till mio och var där med en massa sen kom ganska sent efter att ha cyklat hem med sara och mathilda. sen igår kväll drog jag till bea där de va några sen vid typ 2 tänkte jag dra hem men "fick" typ inte dra hem för dom så fick stanna kvar där och sova över. vi somna väll runt 4-5 kanske sen som vanligt ska dom stressa upp vid typ halv 10 och kaosa och härja så jag och niklas i stort sett gick hem i sömnen. när jag kom hem kolla jag på idol avsnittet som jag missa sist och sov en liten stund. sen hela dagen idag har jag krigat med den här sjukt dryga hemtentan om olika epoker? helt meningslös inte fan blir man smartare av den iaf...Men nu är ny vecka som gäller, nya basgrupper och ny period i skolan bara hoppas på det bästa! :)

De' ä Kanon!

Nej nu skiter jag i den här wierdo läxan! Får göra klart en annan dag. nu tänker jag bara äta och dricka sånt man inte borde och kolla på De' ä kanon.. med robert gustafsson! 


Alla har en hemlighet... Men nu vill ja berätta.

Allting började när jag gick i ungefär 7:an i Surahammar. Alla har väll haft en jobbig tid i livet osv. Men det kan ibland bli alldeles för mycket. Nästan så länge jag kan minnas har min mamma inte mått så bra. Nu vill jag bara berätta för jag vill att folk ska veta... Det började med att mamma då som jobbade som Webansvarig över posten och hade mycket press på sig i kontoret i Stockholm. Alla i familjen började förstå att det var för mycket. Man kände det på lång väg att hon inte skulle klara så mycket mer. Så en dag så tog det stopp...
Hon hade en allvarlig depression och kunde inte fortsätta jobba, det var en väldigt hård smäll och allt blev bara kaos men det blev aldrig bättre... Mamma blev bara sämre och sämre och som om det inte var tillräckligt dåligt så fick min syster Ida missfall. men det var inte bara en gång, det var två,tre och flera. Det gjorde så allting bara blev mycket värre. Nu kändes det som att allt bara kunde bli bättre. Men det går alltid att komma djupare. alla drabbades hårt av det som hänt och skolan började gå sämre och lärarna blev inblandade vilket jag tycker gjorde allt mycket jobbigare. Då ville jag inte att alla skulle veta hur det stod till. Men när det väll var sagt så fick jag hjälp av lärarna och skolan började gå bättre igen. Nu kändes det som allt kunde bli bättre. Mamma åt medicin mot sin sjukdom och äter man starka mediciner måste man gå på regelbundna undersökningar hos en läkare. Jag kommer inte ens ihåg exakt när det var kommer bara ihåg att jag kom hem från skolan och ska precis sätta mig och göra mina läxor när dom ropa in mig i köket. Nu trodde jag att jag hade misslyckats helt i skolan. Men Jag kände direkt jag kom in i köket att mamma ville säga något som var allvarligt och det fanns ingen ilska alls. Pappa berättade att de hade varit på en undersökning samma dag och de hade fått tillbaka svaren. det blev tyst... Sen sa mamma; Jag är mycket sjukare än vad vi trodde.. jag bah jaha? vadå? då sa pappa efter en tyst stund dom hittade en tumör i bröstet... då blev allting helt still. jag hade ingen aning om hur jag skulle reagera. visste inte ens vad jag skulle säga. jag stod bara helt tyst. hade inte en ända känsla i hela kroppen. De tog dagar, veckor innan jag hade förstått hur verkligheten såg ut. Mamma var allvarligt sjuk och de visste inte om det var livshotande. Nu blev allting för mycket. men det fanns inget val det var bara att kämpa på. Men det tog sig alla vänner fanns där och de som behövde veta det dom visste det, och det som var så skönt var att dom fanns där men dom frågade inte ut mig eller tjatade. Dom levde vardagen med mig som om ingenting hade hänt. Processen mot cancer är en svår jobbig process och tar mycket på kroppen och mamma depression blev värre men tillslut så vände allting operationer och cellgiftsbehandlingar osv. det var påväg uppåt och det var ingen fara längre. då började allting bli bättre och det kändes som tiden gick så fort helt plötsligt.
Allt blev bara bättre för en gång skull, och nu är det bättre än vad det har varit på länge. Det är inte så många som vet det här men hoppas folk kan förstå och få en liten glimt av hur det kan vara!

Fan vad litteratur är kul! Eller hur?

Sitter frotfarande och nöter på den här jättetråkiga litteratur hemtentan som är helt knepig och jätte jätte tråkig, men man måste ju göra den så.. otroligt mycket papper och böcker och massor med material och har ingen ordning på någonting. ser ut som någon vällt en pappersinsamling på mitt lilla vita skrivbord! Haha! Men tänkte ta en liten paus i pluggandet börjar bli väldigt trött i huvudet... Måste bara visa hur mitt skrivbord ser ut för tillfället i mitt pluggande! 
Sen borde ni kika på simons blogg tkr jag! :D
   http://duvetsimon.blogg.se/

Bästa!

Här kommer några riktigt bra band med sjukt bra låtar! :D Bara så ni vet så är det inte allt jag lyssnar på. ;)
http://open.spotify.com/user/beventorp/playlist/2PMpECBJR7yt2u8cj91sBM

Idol...

Det låter som hon kommer dö av syrebrist lr nå? Hon typ hyperventilerar. Det är ju bra att man satsar på sin dröm men man behöver ju inte försöka dö för att man inte går vidare i idol? varför ger så många upp musik drömmarna om man får dissen i idol? är det ända sättet att bli artist nu för tiden lr? hur gjorde alla innan idol fanns på tv? Ja, de lyckades ändå så vrf bli så ledsna nu har ni gjort er ett namn försök att få nå gjort medans det ännu är färskt ist!

Trött!?

Igår blev en lite seg kväll till att börja med men sen blev det lite roligare. :)
Först kolla vi på en skit dålig film (Fingerprints) sen gick vi ut ett tag och då kom hedin,dernsjö och oskar. sen tröttna vi på dom och gick in igen då satt vi typ bara och kaosa gjorde ingenting nyttigt. men kvällen blev ganska rolig ändå. 
-Men han är en liten grön sak?
-Asså inte en en grönsak! utan en grön  sak! haha!
Sen blev det som vanligt väldigt sent... somna väll typ 4 av någon anledning som börjar på Lennart. ;) 
Sen som vanligt så blir det stressa upp som en idiot för vem fan går upp halv 9 på en söndag och är frisk? så nu är jag väldigt,väldigt trött så ska väll slå på en film och försöka sova lite till. :)

Ett liv utan musik?

Måste bara nämna lite sjukt bra band, All Time low, Cobra Starship, We the kings, Boys like girls, Mayday Parade, Escape the fate, Erik hassle, Hinder, The kooks, 30 STM kan fortsätta länge men de är nog dom bästa jag lyssnar på! :D  Kvällen ser ut såsom snart ska jag till bea där lanerva,amanda niklas o matte är om jag förstått rätt sen får vi vart kvällen leder. Hör gärna av er om det händer nå kul! :)

Jasey rae - All Time Low cover

Måste bara lägga till att All Time Low är det bästa bandet nåsin!:D

Therapy - all time low cover!


Reklam?

Nu filmar dom någon slags reklamfilm utanför från reklamfilmer.nu med en Ferrari Spider och en blond pingla! ;)

Tänkte bara visa mitt rum och hur jag bor :)

Gillar verkligen det här stället nära till allt och verkligen fint är det! Hamnen! (Y)

Verkligen en hiss!

Nej nu tycker jag alla ska köpa sig än iMac 24". Den är så sjukt skön,snabb och enkel när man lärt sig den. Man får aldrig heller nå skit på dem så som virus o trojaner osv. Sen är det så sjukt enkelt att ladda in bilder osv och även jätte lätt att redigera bilder på den sen kan man fan ha hur många som helst program öppna samtidigt och ändå lika snabb! Nej alla borde köpa en iMac kommer inte ångra er! ;)

En bra sida

En sida som jag tycker alla ska gå in och titta på är www.gratisbio.se Och bli medlem där helt gratis! Sen skramlar du bara ihop lite poäng (väldigt enkelt!) sen får du gratis grejer direkt hem i brevlådan! Tryck bara på reklamen nedanför och bli sedan medlem!

Skön Fredag!

As skön fredag som började att vi mötte mio,matte och en massa på stan var lite tjaffs men sen drog vi hem till mio där det kom lite mer folk, ganska skön och rolig kväll med massa skönt folk! :D Blev lite ölspel och även lite bråk utanför men sånt händer...   Det kom lite nytt folk som kom o gick men träffade lite nytt folk massa trevliga! (Y)
Sen tog jag sällskap med sara o mathilda hem och nu ska jag väll sitta hemma o tat lungt lr ut o träffa nån!!

Ny outfit

Tack mamma för kläderna! (K)
Blev en liten beställning idag på nya kläder! Hitta lite snyggt och som vanligt var alla på varsin sida så massa onödiga pengar på frakt menmen, snyggt var det tkr jag iaf! :D

"Sjuk"

Idag pallade jag inte skolan känner mig så sjukt utsliten och stressad av den där fucking skolan.. Har iaf en hemtenta om epoker tills på söndag och har inte ens börjat ännu (Y). Jag orkar verkligen inte! Men igår kom iaf mina päron hem och hade en quicksilver tröja med sig som var duglig, inte för snygg men skön iaf. :) Sen hade dom även ett bälte med sig det var däremot snyggare! Men blev lite besviken att dom inte köpte nån jätte snygg tröja! så blev lite shopping sugen så har letat massa kläder nu... Nu blire käk!

Sugen?

Någon som är på att söka till idol nästa år lr? :D Det vore jävligt kul men fan så läskigt det borde vara att stå inför en jurry :O!  Menmen, fan så sugen man blir att testa! :D

Menmen nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Rich kids, ganska skön film :)

Haha!

Haha min morsa sitter och lyssnar på chris brown 24/7 vad har hänt med dagen gamlingar! :D

Sen städa jag min klk


Min cover på hurtful, tyck till! :D


Nej nu...

Nej nu ska jag ta upp det här igen med bloggandet! Igår var jag med sara niklas och oskar... hände en liten rolig grej.. Jag,sara och niklas går upp för trappen och sen frågar jag om sara känner "en" person och då typ skriker 

sara: hon är så ful och äcklig!
jag: schh! kanske hon som sitter där? (5m ifrån oss)
sara: oj!
och vi *asg* haha var fett fult!
menmen, fick iaf nån nytta gjord köpte nytt wax för matpengarna jag fick av mamma när dom åkte. dom har varit borta i prag sen i söndags och kommer hem idag, dom ville inte va borta över helgen för dom trodde jag skulle ha fest -.-! 
Sen till en liten mysko grejj, är det bara jag som har konstiga polacker i min trädgård som meckar med nå stenar :S!