tråk halloween!

idag blev de först att cykla till gryta där matte,oskar,pontus och niklas var. Sen drog vi runt lite, och gjorde ingenting. senare åkte vi till 55:an och mötte adde, adam och robin. där man även fick en vanilla coke! like it! sen åkte vi runt och inte gjorde nånting. sen hade vi tänkt att göra nå kul mot kvällen med blev inte alls så. var ute ett tag till, men blev sjukt kallt så vi drog hem till adam och chillade ute på viksäng. (där fick vi en glad adam oxå aiiight?) haha. Sen sög vädret och alla drog hem så då drog jag oxå hem. Nu har jag precis "lånat" 3 filmer som jag ska titta på inatt, för imorn är det sista dagen på lovet så blir att ta de väldigt lungt. Hemma, chilla och kika film. men nu tbx till filmen!

Haha ! finns de nå konstigare än när helt okända personer säger hej eller ropar ens namn på stan till en?
 
 
 


Passar jag i keps? :)


Pimp my elskåp!

Haha igår när var på ica och hyrde film, fick vi lite klistermärken av hon som stog i kassan. så vi tyckte att vi skulle göra det fula elskåpet lite finare! fint?
 
 
 

halloween!

idag var det mest ta det lungt dag. var med alla på stan och bara gick runt och gjorde ingenting. sen när det närmade sig kväll så gick vi och hyrde film och satt hemma hos mig och tittade på dom. sen när vi skulle börja kolla på den sista (bästa) filmen så gick jag ut för att möta henni o sanna. trodde du skulle bli en snabbis men stog där i ett år typ. kallt som fan. menmen. Imorn får vi se vad som händer. nånting som har med halloween och göra hoppas jag! hade!

kul kväll!

Idag har jag vart ute med pontus,niklas o matte. typ inte gjort nå spec. bara cyklar runt lite. sen nu drog dom till malma och alla ska sova hos pontus. blää.. tråk. så jag får väll sitta hemma och ha tråkigt. får se, nån som vill ge sällskap? :) menmen, får väll se nån rolig film o ta det lungt.

That´s life!

idag blev det först ut med pontus och niklas ett tag. sen blev de hem och äta och duscha o fixa lite, sen ut med pontus och oskar på stan där vi senare mötte rodny och hennes polare. Som vanligt har vi turen att möta fel personer, haha! men så äre. sen så satt vi på station och hängde med en senil alkis som hette lars! haha! helt galen. han fick oss iaf att skratta! haha. sen nu ska jag väll kika någon film och ta det lungt. sen får vi som händer imorn. :)

Seg dag!

Idag blev de sitta hemma dag. Rätt skönt efter en sen natt? ;) haha. idag har jag bara legat o kolla massa filmer. och nu kollar jag fortfarande på film. haha. fett lång dag, men ibland måste man få ta det lungt oxå. men snart blir de väll att sova. sen imorn blir det nog oxå en tare lungt dag men hoppas att sanna ger mig sällskap då :) lite tråkigt att kolla film själv en hel dag. Sen måste jag hitta ett par skor oxå. skit svårt ingen aning om vad jag ska ha. men får leta lite på stan. nu ska jag titta på extreme movie, haha!

Kaos!

Tillslut bestämde vi oss för att sova vid 6 nånting igår? haha! var helt sjukt trött. somnade ganska snabbt kan man säga. sen kommer morsan vid 9 och har uppenbarligen bestämt sig för att slå in dörren eller nå? helt galen. sen vid 12 kommer hon och bankar sönder dörren igen, för att de var mat. så nu är jag helt dö trött. vill bara sova, men känns inte nödvändigt att sova bort hela dan. nu ligger jag och kollar på fired up! i sängen och tar lungt. får se vad som händer senare. men det märker vi, kan ju inte slösa de lediga dagarna under lovet! Japp, så äre!


Trötter

idag blev de att städa rummet. fett stolt! efter lite städ och fix så kom matte hit. efter de så drog vi till niklas, sen drog vi alla hem till matte där vi spendeare kvällen med bea, amanda och joshua. kom hem runt 12 efter en lång cykeltur hem. nu sitter jag och camar med sofia och snackar massa strunt och har kollat alla johan falk filmerna. är lite trött nu ska jag säga! blir väll sova snart med en ny spännande dag imorgon! menmen skönt med lov iaf!
 
 

händer?

nu sitter Jag fortfarande och tråkar framför datan men ska snart käka, sen fixa lite, sen åker jag nog hem till jonte. bara höra av sig om nån har tråkigt. Idag var det nog allmänna omständiga dagen då alla ska vara så omständiga som det bara går! sjukt! men så äre.

One less lonely girl

Av nån anledning kunde jag inte sova så bra inatt. Jag vet ju varför...
 
 
vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Det är inte så lätt att läsa en stängd bok, men den kanske öppnas förr eller senare. Hoppas på det iaf. Det finns ju där. Måste bara våga ta fram det. 
 

 
Nu sitter jag här och kollar på tv och det är bara skit som vanligt. har verkligen sjukt tråkigt. får se om det kanske händer nå kul senare. eller om de blir att sitta helt själv och bara ta det lungt. vi får se. men nu ska jag fortsätta ha tråkigt.


Lördag :)

mysig kväll igår :) blev lite sent men glad för de. sen blev de sova länge idag. vaknade sent och låg kvar länge. Nu sitter jag och tittar på mtv och väntar på att min farsa ska komma hem. sen när han kommer hem så ska han skjutsa mig till granlund, där kvällen spenderas. Hoppas det blir la trevligt där! men det kommer det nog bli. sen förhoppningvis så får jag skjutsa av oskar. haha. men nu ska jag fixa färdigt, men hör av er om ni får tråkigt och vill hitta på nå! :)


HÖSTLOV!

fyfan drömmer jag? äntligen lov! ska bara chilla o ha de sköjj hela lovet! ska bli så underbart! idag i skolan hade vi sista dagen på vårat radioprojekt, allting skulle vara klart. vi var som turva klara vid 2 nånting. inte ofta man är före deadline! några grupper satt till och med tills de blev utslängda. men efter skolan drog jag o niklas hem till han tog de lungt ett tag tills han skulle på träning... som vanligt... lite segt. nu ska jag väll gå och möta sanna sen ska vi väll tare lungt och kika på nå roligt.

vad ska alla hitta på under lovet då?

Händer de nå roligt imorn gott folk!? :)


Kanadensisk gås

tänkte bara visa en bíld på nya jackan. jätte stor men då är den varm o skön ist! älskarn :)

 
  


 
 
 Nu är det bara nya skor jag ska hitta! :) Nå tips?

tänkte bara..

visa upp min fina dator som vi köpte igår med mobilt bredband och shit. jätte skön att bara chilla i soffan och kika film oså med. :)

 
 


 

tyvär..

Tack vare att telia fortfarande inte fixat vårat internet så kommer de bli ganska dålig update här den närmaste tiden. Sen kan jag inte heller lägga in några bilder, suger? så det får vara lite tråk här i några dagar så får jag ta i kapp när mitt internet kommer tillbaka. idag har jag inte gjort mycket alls. var i skolan sen efteråt var jag med niklas och oskar. vi gled runt lite på stan gjorde inte mycket alls.
 
  Men idag har jag äntligen köpt en jacka! kommer in en bild lite senare! :) blev en canada goose, sjukt skön! och varm. den är lite stor, men det är såå skönt! :) menmen, hade bäst!

Jipii!! ;D

Idag hade vårat internet lagt av igen, skit segt. så när jag kom hem från skolan så gick pappa och svor över telia. så efter ett snack med dom åkte vi ner till telia på stan och snacka lite. och till slut kom de fram till... ja, jag kom iaf hem med den nyaste laptopen och ett mobilt bredband! :) bäst! älskar datan, as skön. men orkar inte skriva nå långt inlägg nu... idag har jag vart i skolan som vanligt, segaste dagen i veckan... när jag kom hem så, det har jag redan sagt. sen efter jag hade ätit så kom sanna och vi kika lite film och så. Snyggast de vet du! ;)

 
så dåligt med uppdate idag pga inget internet, men har nytt nu så imorn blire bättre!

Nån som ser nå i dimman?

Imorse när jag vakna såg jag fan inte ens grannen. haha. Sen har det hela dagen varit nån skum fuktighet i luften. as drygt. allting blir fuktigt och äcklig. Hade musik som vanligt hela dan. spelade in numb - linkin park på musiken. den blev ganska bra, fast vi stressade som fan för att jag och mathilda skulle på radio sak i skolan. Efter den så väntade jag o emil på spanskan, men vi klrde vår grej med Ana så vi slapp spanskan och fick läxa ist! haha bäst! Sen hade vi musik igen, då vi spelade lite mixade låtar. det ända som är tråkigt är att det är alltid någon borta. skit segt, för vi kan aldrig spela ihop oss helt. men så är de väll när man är några stycken. Nu ska jag byta om och nörda dator hela kvällen!
 
 
 

Just say it?

Var ute ett tag med oskar o niklas, kallt vare! nu vill jag ha en f**kin jacka! aja kommer väll snarast. Nu är jag väldigt trött och ska tagga inför musiken imorn. har nämligen musik hela dan utom 1 timmes spanska. slutar klockan halv 7. menmen, kul med musik med trevligt folk så. inte mycket att klaga på! :) 
 
Men nu ska jag lägga mig o sova till en skön låt! :)
 


En bild säger mer än tusen ord...

Idag hade jag skönaste sovmorgonen till 12! sen efter det hade vi Uf och det var lika sämst som vanligt. Fan, det känns som allt kommer gå åt helvete. jag har iaf väldigt bra omdöme individuellt men min grupp är inge vidare. (nötterna!) Nu sitter jag o kollar runt på facebook och har allmänt jätte tråkigt. Snart kommer väll niklas så ska vi hitta på nå om han orkar. ananrs får de bli o nörda data. 
 
Nu vill jag ha jullov för då drar vi till stugan och niklas kanske hänger med! 
Massa snöskoter och skidor!

 

Ny vecka

Kom precis hem innanför dörren. Fan va kallt det ska va ute! Var ute med anton,pontus,oskar o niklas. Umgicks lite. alltid kul. Sen var ju oskar tvungen att ta med sig sin cykel hem från dernsjö. Så han tog den på pakethållaren! haha? skit fult. alla trodde vi hade stulit den? vad tror folk om dagens ungdomar? haha! Roligast idag var iaf..
 
En kille och hans farsa kommer på en skit ful moppe i skit fula reflexoveraller. finns de nå fulare? nej, skämmigt folk! Sen ska han kliva av moppen vid ica. sen helt handlöst bah ramlar han av och landar på rygg! haha! jag och oskar börjar as garva, båda stog fan och grät! roligast idag! sjukt kul. 
 
Nu ska jag väll kika nån film och bara ta det lugnt. skönt de. sen nästa vecka är det höstlov! fan va efterlängtat!

Trött som fan..

Aja igår var det en soft dag. var med sanna hela kvällen. Vi hyrde film och satt o kika på dom oså, mys. :) sen så när hon skulle hem så skulle vi gå över centralen till bussen, så klart var det stäng så hon hann inte med sin buss men kom en till efter ett tag så fick stå och frysa ett tag på stan men var lungt. sen drog jag hem och typ däcka på en gång helt sjukt trött. nu har nyligen varit och lämna filmen vi hyrde och sitter med min monster! älskar det... fett beroende, inte bra?. nej. Nu ska snart ta mig hem till niklas tror jag. sen ska vi hitt på nå. så hörs!
 
Grattis till vinnarna på blogg awards oxå!

Chill Pill

ikväll blire att chilla. Ska snart möta sanna vid bussen sen ska vi väll hyra en film lr nå. sen blire bara att ta det lungt. Så hörs sen!  
 
 
Chillar lördag är så sköna ibland. men tråkiga om man är själv! ;)

Jag vill ha sommar igen!

Saknar sommartiderna! så här kommer lite bilder från förra sommaren!

fler..


Jag vill ha pengar!

Fan vill bara ta ut allt jag äger och handla allt jag vill ha och behöver! men fan vad jag skulle ångra mig efteråt, eller skulle jag de?

Lördag, händer?

Gårdagen blev lite njaaa,,, Men det var kul ändå! :) Var hos jonte och chillade bara. Med massa trevligt folk. Sen när jag skulle hem vid 2 så skjutsade oskar hem mig på jontes moppe, tack för det!<3 Sen somnade jag direkt jag kom hem i stort sett. var så sjukt trött. Klarar inte av alla stress, får se hur det kommer gå. Sen idag klev jag upp runt 1, sjukt skönt. Idag får vi se vad som händer, blir nog inge större grejjer. jätte trött från veckan! 

Men nu får ni säga, Hiss lr Diss till nya designen?!?! Skriv gärna en liten kommentar oxå!:)

How could it be so hard?

fredags mys?

nej skojja bara, inge mys idag! Gick nyss hem i regnet från skolan. fan vilket väder, bläää... Radio hela dan i skolan, lite långtråkigt. Men satan vad vi jobba idag! känns så jävla bra att gå hem från skolan och känna att man jobbat på som fan! Kom riktigt långt på bara idag. Menmen inte klara än iaf, bara kriga vidare! Nu är det väll bara att ta det lungt, ska snart duscha och så tror jag. Sen senare ska jag möta oskar o joshe tror jag. sen får vi möta upp sanna o henni. Nu har jag iaf hittat en låt vi MÅSTE spela på musiken med tjejerna! :) The cab - vegas skies, fyfan va fin den är! Thank you beritzor! :) ska träna lite på den nu och sjunga oså. men som tur är, så har min mic till datan gått sönder! jävla skit dator! nejdå, bästa! men micen suger. Men här har ni! lovely!  

Vad ska man skratta åt?

Jag gillar verkligen inte den här reklamfilmen! asså är nästan som om man ska tycka att det blir kul när praktikanten kommer in? Men det är inte ens gjort för att man ska skratta med han, bara åt han!? Fan va kränkande, nej usch! Borde inte ens få visas så här. Hoppas att det finns nå vettigt så det görs något åt de här!  

Roligast denna vecka!

Haha veckans kommentar! haha Ja det där gick bra? POFF! Det var ingen sån där! HAHA! så jävla kul! sen låg han där med hela framsidan av sig i jorden och cykeln halvt över sig! haha! sjukt kul! Aja, men vad händer imorn gott folk! bara höra av sig :)

Kallt!

Skön dag i skolan men lite kaos vid maten, men. Sen som vanligt KAOOOOS på UF först nötterna gör ingenting! årets stolpskott! Sen när vi ska färdigställa vår marknadsundersökning och allt ligger i tony´s skåp så vi kunde inte göra nå. Så vi fick sitta o mejla marknadsundersöknings frågorna till olika företag i hela landet! aja, funkar ju de å! Sen tog jag sällskap med niklas hem, sen efter att jag hämtat min NYA CYKEL! (äntligen!) så drog vi till gryta där vi va med matte och pontus oxå! Kom nyligen hem, och fy satan vad kallt det börjar bli! suger!!! Så måste slänga in en fin bild från i sommras!

Sen en fin bild på min nya cykel som jag hämta ut idag helt gratis! För nån stal min bästa cykel i mitt liv! och kunde inte få en likadan! </3

14/10

Kom hem för typ en timme sen från bion. Skulle möta sanna på stan, så missförstod vi varann så gick om varandra på varsin sida gatan vid asea, märkte sen att vi borde stannat. haha! Sen gick vi till bion, och hämta våra tickets. jävla snubbe i kassan då, årets stolkskott! Tillslut lyckas han få ut våra biljetter. Sen efter ett tag på trappen så fick vi komma in i salongen. var inte många på den filmen ska jag säga. Vi satt helt ensamma på raderna längst fram. sen kommer de ett par, lite yngre, och sätter sig så nära som de går? jävla nissar. Sen börjar reklamen, och han, killen. Han sitter och garvar sönder att reklamen och vrål diggar musiken o shit? haha! Sen var filmen lite väl detaljerad och visade mer än vad jag ville se iaf. haha! då sitter han där med sin flickvän bah, Nice! varje gång? haha, skum kille. Men filmen var iaf bra, helvete vad vi hoppa till på ena delen. shit, mitt hjärta slog i tusen! Men filmen var helt klart se värd. Lite mer spännande en ettan tycker jag. När de väl var slut gick vi som 2 kylskåp till station för att vänta på sannas buss. Sen nästan ordagrant sprang jag hem, var fan is på backen, självklart lyckas jag halka, men skrota inte som tur va! men direkt efter kommer en tjej, på samma ställe och ramlar. Haha! älskar skade glädje! men nu ska jag sova och tagga för imorn! Btw, se filmen! :D

Tråkigt, men måste göras..

började skolan idag med lite yoga på feelgood. Ganska avslappnande men man blev bara ännu tröttare. Nej verkligen ingenting för mig! Efter det satt vi igång med radioprojekt igen, sen nån sjukt onödig feedback övning som bara slösade vår arbetstid! Som vanligt på den där skolan, kastar bort all arbetstid på massa skit? ologisk skola... Efter lunch var det 2 timmar matte lektion, blä... man orkar helt seriöst inte jobba matte i 2 timmar, går inte att koncentrera sig mer än en timme typ. Men man har ju inge val. Sen vare radio igen, och snackade med camilla så vår grupp hade lite förtur och behövde inte komma på återsamlingen så kunde slutat 2 om vi ville men var tvugna att jobba lite. Vi gick runt o fråga folk i skolan. Och på fredag ska vi fortsätta, får se om vi går på stan då och frågar, för orkade inte idag då det var skit kallt och regna då och då. Men på väg hem med niklas, gick vi förbi bio. Tänkte hämta ut biljetterna men nejdå, var inte ens öppet. Så får gå dit tidigare, ska nämligen på Flickan som lekte med elden! Vill inte bli besviken. Aja, men ska väll duscha oså nu sen käka. Förresten så kommer det ske en förändring. vad? det får ni se senare.. ;)

Musik dag!

Idag blev de musik hela dagen. (nästan) hade musik fram till 2, men blev inte mycket gjort, men nu har vi bytt låt som vi ska göra cover på, igen! segt.. Sen hade vi spanska prov. det gick väll sådär. Efter de så hade vi ungefär 2 timmars rast tills vi skulle ha musik. så först sega jag högberg o dg lite på stan. Sen efter typ våldgästa vi amanda, haha! Hängde där en liten stund. sen efter de gick vi 4 hem till mig tills vi skulle börja. När vi kom till musiken så hade alla gitarrlektion utom jag o dg, så vi satt o lira lite. kulkul! sen drog alla utom jag,dg och högberg så vi satt o lira efter det tills ca 6. sen nu har jag ätit oså och sitter här, som vanligt! Men nu ska jag lira lite café world! underbart!.. hörs senare! :)

Massa plugg.

Oj vad jag har tränat inför spanskan! lr inte.. Menmen inte helt oväntat. har mest setat vid datan idag, blev inge bio. men så kan de va. lika tråkigt väder idag. suger.. Men nu äre roast på berns är så underbart! helt bra! imorn äre skönaste dagen om man bortser från provet. men musik hela dagen. älskar det! bara seriöst folk oxå :) jätte trevliga. Men vi hörs imorn hur dagen blev och hur livet är! om jag lever! :)

Open the bock?

Kom hem för ett tag sen. Hatar verkligen att gå till 4. Helt sjukt vad jag hatar den där skolan! Det är ingen koll, ingen ordning, allt suger! Va ni än gör välj inte kopparlunden! bara om ni hatar skolan och vill slappa 3 år... Vill så gärna byta men orkar inte gå ett år extra bara för en jävla skola inte kan sköta sig? sämst! Som idag, sitter vi i "basgrupps handledning" och får välja kort hur man reagerar när nån lyssnar eller ignorerar en. Fan va slöseri på tid? sen gnäller dom på att vi ligger efter? konstigt när vi sitter och snackar massa skit i 1 timme med en lärare? :S'
Nej usch spyr på KG! Dessutom får jag frånvaro från mina franska lektioner fast jag har spanska? :S Så har massa frånvaro fast jag inte ska det. Har tjatat i 2 veckor att de ska fixa allt, men gör aldrig de. Nej usch! Gjort det största misstaget i mitt liv! Life goes on.. Nu sitter jag o tränar lite på spanskan inför imorn, har prov. Sen får vi se vad som händer.

söndag...

sen äre söndag kväll igen... vaknade runt 1 idag klev upp datan, åt datan, typ så har hela dagen varit. Sen var jag tvungen att ta mig till stan för att lämna igen filmen vi hyrde igår. Jag borde pluggat massa spanska idag men har fan inte orkat. helt sjukt trött idag. Har bara setat framför datan ist. Nu sitter jag och kollar på tv och tare lungt. :) Btw, så har min mic pajjat till datan, så kan ite spela in nå musik längre.. suger! Imorn blire skolan sen för hoppningsvis bio! men vi får se.. nu ska jag tare lungt sen snart sova! pöss

skön dag

Idag var jag först med oskar, vi hade absolut ingenting att göra. Alla dissade och var allmänt tråkiga. Sen efter ett tag kom joshe, så vi drog ner på stan och käkade oså. sen kom sanna och henni och var med oss:)<3 Vi drog först hem till oskar men hade sjukt tråkigt, så drog ner på stan och hyrde "dont mess with the zohan" ganska skön film fan. Sen när den var slut drog alla hem. Skön kväll, skönt att ta det lungt vissa helger. Och nu ska jag gå och sova och sova riktigt länge imorn!

Lördag

Idag vakna jag klockan 1 så jävla skönt! Sen nu har jag inte gjort mycket, typ ätit oså. Snart ska jag väll ut på stan tror jag. :) Sen får vi se vad som händer senare. Vi hörs senare, bara höra av sig! :)<3

kallt!

Idag har vi inte gjort mycket alls men ändå har vi det? Först kom oskar och rodney hit och vi väntade på joshe och pontus. när dom väl kom så lagade vi lite mat. sen kom niklas efter att han hade tränat färdigt. Sen drog vi ner på stan till donken och sen fastna vi på stan. Vi mötte massa folk och efter en stund kom sanna och henni och var med oss! :) vi typ åkte hiss? haha! åkte fan hiss 1000 gånger. Ganska skön dag ändå. har bara setat och pratat oså:) Det var ingen som skulle hitta på nå kul. men det blev kul stund tals iaf. Men nu ska jag väll lägga mig helt ensam i min iskalla säng :(</3 Men imorn får vi se vad som händer, har lust att ta en lugn dag under tak. Nån som vill komma och typ chilla hos mig? :) call me!

Äntligen helg!

äntligen har vi slutat vår cp sega dag! Skit tråkig och seg. Fick typ inga uppgifter så jobbade i stort sett ingenting på hela dan. Har bara väntat på att klockan skulle bli 4 så jag kunde cykla hem. Så jävla skönt. Och ingen är hemma heller. ganska ofta nu. Så blir nog att käka ute om någon har lust! hoppas det... ikväll blir det iaf ut på stan. sen får vi se vart kvällen leder. Hoppas det händer nå kul.  Men ska väll ta nå smått och äta.  Sen höra med folket vad som händer. Nån som vill va med är det bara att ringa. Roligare desto fler man är! så ska man tänka! :D btw... haha läraren i skolan blev sååå ägd idag! hatar henne... Har nånting emot mig. Stog inne på deras lektion och titta på niklas(helt tyst). då kommer hon och typ puffar bort mig bah ursäkta! jag bah jaha? sen ställer hon sig och glor mig i ansikte. jag bah vad äre? hon bah har du lektion här? jag bah nej? jag går i 2an? hon bah jah exakt vad gör du här då? jag bah nej kollar bara vad niklas gjorde. hon bah gå härifrån. jag bah nej kollar bara. jag stör han inte ens ? inte nån annan heller? hon bah det är precis som om jag skulle ställa mig o kolla på dig i hissen? (ett klassrum) jag bah japp! för det äre! hon bah ja samma sak. Jag bah ja jo klart exakt samma sak. sen gick jag ut. så jävla ägd! alla skratta åt dig! haha, ganska kul faktiskt!

Fredag!

Äntligen fredag va? fan va skönt! Efter den långa radio dagen i skolan så ska jag va med oskar, niklas och joshe sen ska vi träffa andra på stan. Hoppas det blir kul! Måste det vara så jävla kallt ute? Inte har jag köpt nån jacka heller. börjar nog bli lite bråttom snart. Måste fan ha en om jag ska överleva de närmaste veckorna. Men aja får skaffa en i veckan! Men nu ska jag borsta tänderna, ringa niklas sen ska vi dra te skolan! Tare lungt ikväll!

Japp! för så äre.

Idag var det fan en skön dag i skolan. började 10:40 då hade vi cirka en kvarts spanska. värt? nej.. sen lunch med emil o linn. :) Sen efter det hade vi UF, och idag gick det fan lite bättre. Vi gick ner på stan och gjorde marknads undersökning. Fyfan vilken snygg tjej på cut and blow! ojojoj... Och eftersom vi var på stan så behövde vi inte komma tillbaka till återsamlingen. Men det gick sådär på marknadsundersökning var några som var positiva iaf! (Y) Sen när vi var klara med de, var jag med niklas. Vi har typ inte gjort nånting på hela dan. Så vi drog hem till mig och kollade på Män som hatar kvinnor. Den är sjukt bra, men den är fan bra hemsk asså! usch.. Sen så ni vet så är jag inte inne på msn pga att mitt internet är fucked up! så kommer inte in på msn? men jag kommer in på alla internet sidor, men nå fan är det segt allt. Sen en sak.. Vem det än är som ringer mig med dolt nummer hela dagarna? antingen är det bara lägga av eller säg  vem det är? mycket till liv att ringa med dolt nummer 4 ggr om dan? nej. så sluta tack! Imorn är det segaste dagen nånsin! radio projekt hela dagen. Sjukt segt. men har iaf en bra grupp! :) Sen efter det får vi se vad som händer. Bara höra av sig ;) Aja men dålig uppdate nu för internet är cp knullat. men så kan det vara! Men hörs väll imorron kväll lr nå! CIAO!

Torsdag

Idag är det torsdag och då börjar vi 10:40, hur skönt som helst! När man kommer till skolan så har vi spanska. Har inte gjort spanska läxan så hade tänkt att göra den nu, iaf försöka. Sen vettefan vad vi har, hoppas vi inte har UF bara. Aja ska kila hörs sen! (K)

Är bilderna ok, lennart och berit?

Fann några fina bilder från idag! :) Haha, hoppas ni överlever tjejer! :D



Fin bild på Lanerva " hardrocker" kampsportarN ;)


Cäpä'n måste oxå försöka hålla handen? :')

rockar på! ;) hon kan inte sluta! :O
tack vare lanerva nu så försvann den FINASTE bilden! så blev ingen fin bild här... :(</3
Sen har vi ju då emo-berit som är lite tillbakadragen :)


-


Fina?

tänkte ladda upp lite "fina" bilder från idag. Sen kanske kommer nån fin bild! beror på hur länge jag vill leva! :D
Haha vi gjorde inte så mycket alls, satt och gjorde ingenting typ. Sen gick vi ut ett tag sen drog dom hem. Menmen här kommer iaf två filmer. Väldigt mörka men så äre när man filmar med mobil kamera! (Y)
och sen....

hola amigos

hejsan svejsan alla glada. här äre lanerva som gästbloggar ( &ja, jag har en egen blogg )
jag ska tydligen gästblogga här på mikaels blogg, vet dock inte riktigt va jag ska skriva förutom att de är kaos här. hehe mikael tar smygbilder -.-  bea skriker & läser mikaels sms och niklas är inte här!!  japp, kaos.
antar att ni kommer få se bilderna sen, & nej jag ser inte ut så.. han är bara bra på att ta bilder på mig ur mina fulaste vinklar ever!!!! nu ska jag sluta skriva.
ah juste bara f y i, mikael är trevlig, hehehe
smell ya later dudes

Tjenis penis

hihihihi
det är kul att våldta Mickes blogg och gästblogga. Jag och Lanerva är hos Mikael. Vi haaaaaar, kaosat runt i hans rum och kidnappat hans kamera. Antar att de fina bilderna kommer ut sen. FUCK IT. Aja, det är kul att kaosa här. HIHIHI. Vi ska reta Lanerva nu, KAMPSPORTARN! Sen ska vi riva Mickes rum. Alltså det som finns kvar.
TING PAX
kraaaaaaaaaamar bea 

Tråkigt

Segaste dagen på länge i skolan idag. Jobbade i stort sett ingenting, satt bara och vänta på att klockan skulle bli 4. Sen har jag haft helt sjukt tråkigt. Finns ingenting att göra i den tråkiga staden västerås!... Dessutom har jag ont i huve! (Y) Aja, Men thats life. Nu sitter jag och tråkar i mitt rum med lite cobra starship! Men får se vad som händer senare. Orkar inte sitta här och slösa bort tiden. Får väll se kanske drar ut senare, men förmodligen blir det att tråka här.. kanske är nå bra på tv iaf? Men ett stort fu**ing plus är fan vädret!! Äntligen så man kan gå ut utan att frysa ihjäl! lite sol och lite lite värme! :) Hoppas det håller sig ett par dagar. Men nån som vill hitta på nå? Kanske? :D

onsdag, halv vägs!

Onsdag idag då! lill lördag även kallad. Idag är det skit seg dag i skolan, lång och tråkig. Sen imorse kom fönster puttsarna. Så blev upp tidigt, väckt av dom. Men jag har iaf sovmorgon till 10, skönt de. Slutar 4, så vettefan vad jag ska hitta på efter det. nån som vill hitta på nå? :) Amen iaf, Jag måste göra någon spanska läxa idag. har fan prov nästa vecka! kan ingenting typ? Idag måste vi dra igång lite med vårat radio program! sjukt tråkigt... Ska göra om motorcyklister. men, aja ska kila till skolan nu! :D -.-

T-shirt - Ed Hardy från post gallerian
Tröja - G-A-B-E från cobra starship!
jeans - Nudie från Åhlens

kallt

Asså hatar vädret nu! och nånting som gör saken värre är att jag inte har nån snygg,varm jacka. Så blir att köpa en jacka snarast! Det blir antagligen en canada goose men vet inte om jag ska ha en beige lr svart? vi får se.. Iaf fett seg dag idag. kom hem, sen har jag setat här. Men skönt de oxå. Måste hitta på nånting i veckan, kan inte slösa bort tiden sådär. :) Men bjuder iaf på en grym låt!

Hemma redan?

Nu har jag äntligen slutat skolan. Slutar kl 18:30, det är inte skönt! Menmen hade iaf från halv 5 till nyss. Det är som en inriktning som är frivillig. Det som är lite tråkigt är att det bara är ettor. Men det spelar ingen större roll, väldigt trevliga dom å! :) Vi typ spelade lite och så, medans linn sjöng. Sen sjöng några tjejer som jag inte har en aning om vad dom heter men så kan det vara. Nu sitter jag och äter nå äcklig nyttig mat som mamma gjort. Nu ska jag bara tare lungt för finns inget annat att göra. Men som tur är så är det 2 1/2 men på tv, hur bra som helst! 

Lång dag

idag har jag musik HELA dagen, först musik till typ 2 sen har jag spanska till 4 sen har jag musik igen! kommer fan sluta typ 6 lr nånting. men har musik igen bara för jag musik bildning. Så får skylla mig själv men det är kul iaf! så får väll se när jag kommer hem. men nu måste jag kila början fan 8:30! haha, ciao!

Gnatt

Nej nu blir det avsluta den här dagen med lite scrubs och vänner, kan det bli bättre? ja lite faktiskt! hmm.. Menmen, skön dag imorn men har som vanligt inte gjort spanska läxan. Men hörs imorn!

Remembering sunday

Hade väldigt tråkigt så testade att spela in en låt med all time low. :)

Måndag

Asså jag Blir så sjukt stressad av skolan just nu för tillfället. Dels har vi UF och vi har knappt en idé, vi vet inte vad vi ska göra, och min grupp är inte den jag skulle valt i första hand. Sen har vi även ett projekt arbete där vi ska spela in ett radio program. Vi har bestämt att göra om motorcyklister? jah exakt... Så idag satt jag o mejla lite till t.ex. bandidos och hells angels? så får väll se om jag får oväntat besök nån dag. Vore ju lite mysigt, på sitt sett. Men när äntligen stressen i skolan var över och vi fick sluta, så följde niklas med mig på stan, för jag skulle kika på en canada goose jacka. Dom är såå skööööna! Blir nog en sån för dom är både snygga, varma och sköna! (Y) Nu måste jag bara bestämma mig färg och modell.
Har nu inte gjort mycket sen jag kom hem, kikat lite på vakna med the voice på kanal5.se. Kan inte sluta störa mig på Annika Leone och Katrin Zytomieakelanfalksnaw lr vad hon nu heter. Dom gnäller på att folk blir kända på att bara snacka om sitt tråkiga liv och absolut ingenting vettigt? Men vafan, ärligt hur mycket vettigt pratar dom om? HAHA? Det ända dom 2 gör ät att gnälla på alla andra. Snacka om att säga emot sig själva?! Det är ju iaf underhållning. Som när de gnäller på alla tjejer som bloggar. Dom gnäller och snackar skit om dom, men dom fattar ju inte själva att de gör dom mer kända och ger dom fler läsare! snacka om gratis PR! (Y) Ah dom är fan roliga på sitt speciella, konstiga sett! Alla skrattar ju åt dom för dom bara klankar på andra. sjukt..

Älskar sovmorgon! (Y)

Fan va skönt det är att vi har sovmorgon till kl 12:00 varje måndag! Kan man sova ut ordentligt så man kan börja veckan med att vara pigg iaf! Nu har mamma åkt iväg och pappa är och tränar så nu är hög musik som gäller. Somna i hyffsad tid igår så vaknade inte ens av klockan. Vår hund är så sjukt dryg har gnällt sen han föddes typ, skit dryg hund! Men nu är jag klar så nu har jag ingenting att göra tills jag ska till skolan. Ganska skön dag idag, har bara radio och UF. Sen efter skolan ska jag till naturkompaniet och testa lite canada goose jackor, så pappa kan köpa en i sthlm sen. Men vet inte vilken färg jag ska ha? Blir nog svart,grön lr en beige? men lutar mest mot en beige lr svart. Sen får vi se vad som händer efter skolan, nå kul hoppas vi iaf! Men nu ska jag kika tv eller någe. 
T-shirt; Björkvin från smartguy
Tröja; Fred Perry från zoovillage
Väska; Fred Perry från smartguy
Chinos; bubbleroom

'

Tråk på station

Den här fina filmen på vårt roliga liv från västerås central får avsluta kvällen! 
Haha, bara så ni vet är jag så kamera skygg för lanerva(hon som kör sina grymma moves!) hade dampat lite i mitt hår och lekt lite? Så jag hade årets morgon frilla! :D Men en söt tant som det tog 5 min innan vi kom på att hon hade konstigt hår, och tydligen ingen mössa? Sen massa knepigt folk som tittar lite halv underligt på lanerva. HAHA!
LOVE U GUYS! :D<3
Godnatt på de! :D

COBRA!!!

Älskar stilen på de här bandet! Så jävla sköna! :D<3

Kaos'a mitt rum?

Idag så blev jag typ "våldgästad" av bea o lanerva. Sen kom höiem och joshua, men oskar o joshe drog typ ganska snabbt. Vi tänkte gå och hyra film men ingen hade leg med sin så vi sket i de! Sen kom vi in, sätter på en film, och lysena börjar spöka? Först blinkar det till sen dog strömmen, sen började det dunka i hela huset? weird? Aja, sen orkade ingen slå på lyset så alla låg och kaosa i min säng som vanligt! Men så kan man ju oxå spendera sin lediga tid på en söndag! (Y) Men nu har alla åkt hem så nu får man ta det lungt. :) Sen har ju typ alla lekt med min fina kamera idag så dom får skylla sig själva för några söta bilder! (:

Sen vare söndag igen...

Vaknade precis, och inatt blev det en lååångt skön natt. sov verkligen ut ordentligt. Älskar när man lägger sig med wax i håret! Vilken fin frisyr man får när man vaknar på morgonen! ganska extrem. Nu väntar man bara på att pappa ska vara klar med maten, sjukt hungrig. Sen idag blir det bara att ta det lugnt, kanske kolla någon film och så. Sen kanske jag ska kolla lite mer på jacka. Hoppas det iaf, börjar ju bli så jävla kallt. Nej nu ska jag äta, sen ska jag leta upp någon film och bara ta det lugnt. Någon som vill göra sällskap? :)

Chill kväll!

Idag blev det hem till jonte igen. Men idag var det inte alls lika mycket folk och vi tog det bara lungt. Sen kom även sanna o henni och några till. Vi gjorde inte mycket alls typ bara satt o snacka oså, det var gan ska tråkigt men roligare än att sitta helt ensam hemma en lördag kväll.. Sen när tjejerna hade åkt hem så drog vi oss mot donken, på stenby. Cyklade dit, käkade, sen hem till jonte igen. Alla var så trötta och vi hade tråkigt hela kvällen, så jag drog hem, sen nu blire att sova. Imorn vill jag nog bara ta det lungt men inte helt ensam. :) nån får gärna komma och ge mig sällskap. :(

Jacka!?

Fan va svårt det är varje år och hitta en jacka man verkligen vill ha! Jag vet inte ens vad jag vill ha för modell. Det ända jag vet är att jag inte vill ha en skidjacka. Så säg gärna vad som är snyggast lr tipsa om nån jacka, gärna med länk. Så säg vilken ni tkr är snyggast eller vilken modell som är snyggast! :)

Sen kväll.

Jävligt rolig kväll igår måste jag säga! tack alla, dernsjö, Matte,niklas, oskar, joshe, pontus, granish,sanna,henni,amanda och vad de nu hette! :) Hade sköjj! Jag och niklas skulle så klart gå hem till mig från jonte, is kallt och långt, de andra sov kvar. Kom väll hem vid halv 4 eller nånting. Nu är jag skapligt trött men som tur är har jag ett idol avsnitt att titta på! :) Idag blir det nog att ta det lugnt. så om någon vill göra sällskap, säg till!

Drag ikväll?

Skönaste skoldagen idag, radio hela dagen. sen blev det snabbt på stan med höiem. Sen Blev det lite sushi! Nu ska vi ut igen möta några, lite stan, sen ska vi vidare! ;) Snabbaste inlägget eftersom vi har lite brottom!
Hör av er om ni vill ses!

visst jah!

Visst jah! glömde berätta en rolig grej jag och bea kom på igår under idol! Jag satt o tänkte på att karolina ser ut som en kille! Sen visa dom när hon träna och då säger Niklas 
-Fan va stora fötter hon har! HAHA!

Iaf.. så sitter vi och tänker på att vi ska kalla henne den ist för hon/han. Sen kommer vi på tänk om hon vore skallig. Sen ska hon ha en liten gubbe på axlarna med hennes hår och ska slå folk med barbie dockor som bara har ett ben! Sen ska karolina fånga alla med sina JÄTTE långa armar! Haha!

Men iaf, satan vad kallt det är! orkar inte... Men nu blir det lyssna Cobra starship. Grymt bra! sen glida mot skolan med niklas!

Chillar kväll

Senare mot kvällen kom Bea och niklas och kika förbi. Vi bestämde oss för att gå till coop och lite godis och liknande! Vi var på värsta flum humöret. Så kommer det en tant och jag skriker Hej! med fulaste rösten hon kolla jätta skumt tillbaka och säger tyst hej? jag bah NEJ!? hon bah :o haha fulaste tanten! Haha men iaf så gick vi tillslut hemmåt igen men kallt var det. Sen satt vi bara och kolla på idol o snacka massa...

 När väl idol var slut (fett tråkigt idag!). så tittade vi på filmen med robert gustafsson, så sjukt rolig! haha!
- Ska han sitta där?
- Ta av dig mössan! HAHA!
- Det luktar gaydisco i motvind! Haha så jävla rolig film har fortfarande ont i magen!

Älskar låten!

Vet att jag har konstig musik stil men är ganska mycket all ätare så! :D

1/10

As skön dag i skolan förutom att våran UF grupp inte är som jag önskat! -.-
Men idag kom iaf ett paket från smatguy där det var en fred perry väska och en björkvin t-shirt. Nu håller de på och fixar våran framsida med stenläggning och ljus sättning och massa, blir skit snyggt! Sen kom de hem med mall över hur det kommer bli i matrummet, mycket snyggare! Men nu får ni se sakerna från smartguy. 

Lite Finslipning

Fan måste det vara så kallt? det värsta som finns är ju att lägga sig i en is kall säng. man vill typ inte lägga sig ner för det är så jävla kallt! Inte kan man få skjuts till skolan idag heller för dom ska till köping och kolla massa saker till köket, för de ska bygga ut och tv o saker. sen fixar dom förfullt på framsidan, så fint kommer det bli! Nej nu måste jag snart cykla till spanskan och läxan har jag inte gjort, för den var helt cp? Men skön dag idag iaf bara 2 lektioner sen hem. Får se vad som händer idag. frysa lite kanske?