HärSitterViOchHarDetBra

Idag kriga jag upp skit tidigt för att kunna åka skidor, var så jävla taggad! sen kollar man på termometern så var det över -20. Så vi sket i det för dagen. Senare på dagen så åkte vi och hydre pjäxor och köpte skipass. Fick såklart de fulaste pjäxorna som fanns därinne, stog nånstans att de var dom som Hitler använde. tror de iaf, precis likadana iaf! Senare på dagen chillade vi bara, men inte allt för sen efter lunch så kom resten av "tha gang" upp. Då blev de lite mer öss! Först gjorde vi inte så mkt, för de var så slut efter resan, men senare drog kaoset igång! Lirade lite wii, spelade kort och så. Sen så drog jag,jocke,dennis och pontus "torsten, totte" ut med skotern. skit kul att åka själva. Sen när vi kom in tog vi de lungt igen. Sen senare mot kvällen blev vi så jävla rast lösa så jag,dennis,totte och frida drog ut med sparkarna. Skit kul att köra nerför backarna här. Går skit fort sen mosar in varandra i snövallarna. Och som vanligt så blev de jag som fick va offer. Först ett dyk rakt ner i snön sen gick de fan bara utför. Men fick nog när pontus skjutsa in mig rakt in i vallen i full fart så flög med huvudet före ner i snön så blev skit blöt/kall osv. så då drog vi hem. Sen har vi alla setat o spela mario bros hela kvällen! riktigt kul för allt blev så fel!
 
-Ta mig i bubblan!
-Jag kommer!
-Satsa!
-Jag tar de i munnen!
 
Haha sen kom alla på hur fel de lät! haha fan va vi garva, har skit kul här med alla! :D
 


lofsdalen = ös? jaaa!

okej, har vart grymt dålig på att uppdatera, menmen. har haft mkt att göra packa och massa, sen haft främmande och annat shit. Nu sitter jag iaf i vårat fjällhus med pontus och imorn kommer även dennis,frida och jocke. Kommer bli riktigt kul! Idag åkte vi lite skoter, min starta prima! men pappa blev typ galen på sin och allt kaosa, sen fick jag o pontus igång den. Sen drog vi iväg! Fett kul de är! fan de här man lever för. ;) lyckades nästan välta runt ett par gånger men klara mig sen när vi körde på vägen, när vi skulle hem så försökte jag typ drifta och fick för mkt ställ och sen snodde jag runt helt in i en vall, haha! Senare på kvällen så drog jag och pontus ut med sparkarna och körde. Bara kötta ner för backen, as hög fart, sen rakt in i en fet snövall så man flyger över den, typ 2 meter högt och över 3 meter långt, skit kul! ingen kontroll alls i luften har man! :)
 
Men nu sitter vi och ska typ gå och sova, väldigt snart, lr ja nu. och imorn blire att dra till backen med mina ny pimpade skidor, så jävla slitna så klistra lite, blev nice! Men tyvär är mina pjäxor för små, så måste hyra, hatar att låna grejjer. Men köper nya nästa år ist. Nej hörs imorn, här kmr mina skidor! :)
 

 
 


julhelg

Nu har jag inte skrivit nånting pga. av att hela min familj har typ vart här hela tiden. Det innebär Ida, Carolina, Therese och Jennie med familj. har haft fullt hus. Har väll varit en härlig julhelg, men man märker att man börjar uppskatta julafton mindre och mindre för varje år. Man ser fortfarande glädjen bara lyser i ungarnas ögon, och de är ävll bra de för de är lite barnen högtid.Har iaf vart kul att hela familjen varit samlad, de händer inte speciellt ofta då alla bor så jävla spritt. men aja, de var en lyckad julhelg iaf. Tog hyffsat mycket kort, får se om jag orkar ladda upp dom. Men iaf, idag ska vi hela gängen gå på Avatar på bio. hoppas den är bra för jag har höga förväntningar. Och imorgon bitti sticker vi till vår stuga i lofsdalen. Så jävla taggad, fan va kul de kmr bli! och på tisdag kommer hela gänget från sala! Vi kommer ha så jävla kul, sikket öös! Men nu ska jag packa lite till innan vi drar på avatar, för sticker tidigt imorgon, har datan och kameran med mig så kommer lägga upp bilder allt eftersom här! :)

1830

Igår kväll blev de att kila ner på stan med bea,niklas o pontus. pontus hittade tillslut en jacka, sen hade vi ingenting att göra. efter att ha väntat på lennart ett tag så gick vi i slow-mo hem till bea. Blev lite krig och sparkade grejjer på varandra och på varandra! sen fick niklas nog så kasta en isklump i huvudet på lennart så hon ville börja grina, men hon sög in det och svalde ner gråtet i halsen, och stod upp som en man! way to go! ;) sen chilla vi ett tag hemma hos bea, sen gick jag pontus o niklas hem i kylan. la mig i sängen och däckade typ på en gång. är helt sjukt trött konstant! menmen. idag har jag bara tagit de lungt, får se vad som händer senare.

Winterpics

Tänkte lägga upp lite bilder jag tog häromdan när jag var ute o fotade med min mor. :) Blir så fina bilder med allt fryst vatten och snökristaller.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

danföredanföredan...

igår kväll så var jag med pontus o niklas, vi tog de bara lungt, sen drog vi ner på stan och käkade på amore. Sen drog vi hem igen, och gjorde ingenting. de stanna inte kvar så länge, var helt sjukt trött! somnade typ direkt. 
 
Idag klev jag upp runt ett, gjorde ingenting på hela dan. Fanns ingenting att göra. Sen senare på dan så drog jag och pappa ner på stan för jag skulle köpa lite varmare skor. skulle kika på fred perrys skinnskor, men de satt jättekonstigt. De var inte snygga i modellen heller. Gick runt och kika lite, ville bara köpa nya sommar skor, men fick inte för jag skulle köpa ett par som var varma. Sen gick vi till Carlings och där hitta jag ett par sneaky steve som faktiskt var snygga, trots att de var ett par vinterskor. jag gillar inte vinterskor över huvudtaget men de var faktiskt helt okej! Deras färgade skor är helt sjukt snygga! så jävla stiliga! men kände att svart var bäst för vintern. här var iaf dom jag köpte, kosta dessutom bara 699 :- är bra pris för skinn skor. :)
 
 


tjugondedecember

Igår kom gänget till slut och vi gjorde ingenting som vanlig, haha. satt och kollade lite på film och tv, sen senare gick vi till coop och handlade lite. Sen när vi väl kom tillbaka därifrån så kom sofia tillslut. Vi alla kollade sen på Paradise hotel xl. Sen efter de så satt vi och kollade på ingenting i stort sett. Sen strax efter 1 så drog alla utom sofia. Vi låg och kollade på massa filmer och var så övertrötta så man blev pigg? haha! Vi låg väll vakna till typ 5 nånting, sen hörde vi att pappa började göra sig i ordning för att åka till jobbet då tyckte vi att de var dags att sova. Båda somnade ganska snabbt när vi väl la oss ner. Sen imorse låg vi vakna till och från, men låg i sängen till typ halv 2, jätte skönt! Sen tyckte hennes morsa att de var dags att åka hem efter att hon ringt typ 148 ggr, haha! Så då fick vi gå upp och sofia åkte hem. Nu kollar jag på nån skit dålig film på tv, har ingenting att göra. Men vi får väll se vad som händer ikväll helt enkelt. Det är ju så jävla underbart att ha lov! :)

1489minusute

Igår var jag på gryta med matte, niklas och pontus. Vi gjorde inte speciellt mycket, tog de bara lungt hemma hos matte. Sen drog vi till näckrosen och käkade. De var lite kul när jag kom dit, för mitt hår var helt vitt så dom trodde jag hade blondera håret! haha! skulle aldrig falla mig in att blondera håret, usch! Sen senare cyklade vi hem, fyfan vad kallt de var! helt sjukt, frös sönder mina fötter! när jag kom hem tog de flera timmar innan jag hade känsel i fötterna igen! haha! usch, äckligt kallt. så nu blire att kika upp ett par nya skor. ;) men vet inte riktigt vad jag ska ha. alla varmare skor kostar minst 1000 kr. Men aja får väll bli så ;). Nu väntar jag på gänget och alla sen får vi se vad som händer. 

äntligen!

Äntligen är det loooov! fan va skönt och slippa allt som har med skolan att göra!
 
Hade avslutning idag, slapp lektionerna för att vi skulle träna inför showen. Gud va alla var duktiga på showen, helt jättebra! De gick även bra för oss, fast än tjejerna var jätte nervösa, men de blev bra! Nu hoppas vi bara på ett sjukt bra lov!

2129

Först lägger jag upp låten jag, mimmie och julia ska uppträda med! som vi gjort själva!
 

Sen lägger jag upp min cover på hero of war av Rise against! Spelade in den häromdan!
 

 


 
Skriv gärna nå önskemål om de är nån låt ni tkr jag ska spela in! :)

2125

Idag var det en riktigt seg dag i skolan, gick till 4 från halv 9. men var ganska sköna lektioner så. men det blev långtråkigt. efter skolan åkte jag bara hem. Hemma gjorde jag inte mycket, och gör samma sak nu. haha ingenting. sitter bara och kollar på tv. Har kastat ihop 2 videos till 2 låtar. så nu kommer jag lägga upp dom alldeles strax här. de ända som suger är att jag ska till tandläkaren imorn klockan 07:40, och jag börjar kl 12! :o helt värdelöst att jag måste gå upp så tidigt när jag börjar 12. men sen på eftermiddagen har vi Kg-party. de är som en vanlig julavslutning. och då ska jag uppträda med mimmie och julia. vi ska spela den ena låten jag snart kommer lägga upp här!

23:08

Hade lite tråkigt när jag satt o kika på tv, efter att jag duschat. Så kastade ihop en smet och in i ugnen nyss, och hoppas de blir en kladdkaka tillslut! :)

Västerår glittrar denna vinterafton!

Idag har vi haft musik hela dagen. Har hjälp några tjejer på musiken att göra bakgrunds musiken till deras låt, för de hade bara en text. Sen spelade vi in den. Om jag inte får mvg i musik nu är det något knasigt!¨Vår grupp har gjort 2 låtar plus att jag och mimmie gjorde omslaget till skivan. Sen nu har jag hjälp dom med deras låt. Aja, hoppas jag får mvg iaf! Men som sagt var jag ut med oliver och fota lite, fan va kallt de var. helt sjukt röd om händerna men tappade känseln efter ett tag, så då gick de bra att ta kort. De var dock inte så lätt att ta kort när man hade en hund som slet och drog hela tiden. Var inte så lätt att hålla kameran still ;)
 
Men här kommer några av bilderna från idag!
 

 

 

 


 

 


massasnö

Nej nu ska jag tvinga med mig min hund ut i kylan och fota lite! Det snöar helt underbart fint!

sistaveckan!

idag var det då skola igen, segt som fan! hade verkligen ingen ork att jobba. nu vill jag bara ha lov! och de där sega manuset som ska vara klart på engelskan går ju helt åt helvete. men aja de måste göras så får se hur de blir. efter att ha setat kvar ett tag i skolan och skrivit på det så cyklade jag hemåt, men kom bara till stan innan jag träffa sofia, och hon följde med hem till mig ett tag innan hon skulle på dansuppvisning. sen efter att hon åkt käka jag liteoch sen satt jag mig och kolla på Bullet in a bibble! Tkr att alla borde se den! helt underbar! 
  
- THIS IS A BIG FUCK YOU TO ALL THE POLITICIANS!
- THIS SONG IS NOT ANTI-AMERICAN, ITS ANTI-WAR!!
 
riktigt stjärna! men nu ska jag duscha sen blir de väll sängen!

3eadventhlgen

I fredags var jag äntligen frisk igen men satt iaf hemma och kollade på idol finalen och sen lite annat, bara tog det lungt. sen på lördagen drog jag ner på stan med pontus och kikade runt lite överallt och käkade även en amore. satans mycket folk, gick knappt att komma framåt för allt var så mycket i vägen. Sen när vi satt o käka så gick brandlarmet i gallerian så det kom massa brandmän och shit. men de var bara falskt alarm. Sen när vi var klara på stan drog vi hem till mig. och lite senare så kom bea och amanda och efter ett tag till så kom niklas. vi gjorde väll igentligen ingenting speciellt på hela kvällen. men satt uppe till typ 4 nånting och gjorde ingenting. Sen så trängde alla ner sig i vår soffa och somnade. Sen drog idag på morgonen/förmiddagen. Sen dess har jag inte gjort nå annat än att hämta min cykel på cykelringen. Hoppas jag får träffa sofia senare, föör längesen nu. men smell ya l8r! :)

sjuksomenhalvkratta

anledningen för att de inte blev nå skriva igår var för att...
 
i skolan sög de för jag kände att jag mådde skit, men var tvungen att stanna för vi hade uf-mässa. så när de väl blev dags, så kände jag hur allt gick åt helvete. blev sjukt uppstressad och allting gick fel, vår monter blev sjukt ful och allt blev misslyckat, och efter att ha varit där ett par timmar så kände jag hur skit jag mådde, kändes som jag skulle bara ramla ihop. Men jag var ju tvungen att stanna så var bara att kämpa. Sen tror man de inte kan bli värre men då går brandlarmet. Då kommer brandbilar och skit för de var inget test. så vi fick stå ute och frysa i en kvart kanske. sen när vi kommer in så var de strax min tur att stå i vår monter. De kändes nästan som jag skulle svimma för allting snurra och benen var sjukt svaga. men vi fick kämpa igenom skiten. sen när vi städat klart började jag kämpa hemmåt och var väll ungefär vid storagatan då kedjan på cykeln hoppar av. då kunde de fan inte bli värre, så fick gå hem. sen när jag kommer hem tog jag tempen. då märkte jag att jag hade 40 graders feber. och blev bara värre under natten. och idag är det iaf lite bättre men ska försöka bli frisk till helgen. nu ska jag fortsätta vila.

svinissuger

Idag hade vi igentligen musik, men vår musiklärare bad vår grupp att göra omslaget till skolans skiva ist. så jag och mimmie satt och gjorde den idag ist för att vara på musiken. sen efter de så hade jag matteprov, och de gick helt åt helvete. så nu kommer de bli lite extra matte, jag fattar inte mycket av matte b asså. de är helt sjukt svårt! efter jag hade misslyckats totalt med provet så mötte jag pappa på stan för vi skulle ta sprutan, men den var ju såklart slut. så vi får ta den en annan dag. Imorn är de ufmässa på skolan, och får se hur de går. massa shit att släpa till skolan iaf, men de går nog bra. Nu ska jag hitta nå bra på tv, och sen visa en liten teaset på skivomslaget vi gjorde!



nu kommer även mimmie bli kändes som modell på kg-skivan! :)


ochsåvardeskolaigen

helgen blev rätt så skön faktiskt, började med lite chill med familjen + en 3/4 familj till. sen på lördagen så var jag med niklas, pontus, mathias, amanda och bosm tror jag hon heter? jag vet väll inte.. vi var lite överallt men till slutet av kvällen drog vi hem till mig och kikade på The strangers. och pontus kissa ner sig som vanligt, fjolla. ;) 
 
igår så var jag med sofia, kollade på Where the fuck is santa!? med bam margera! så jävla skön film. den måste ses. underbaraste jul filmen. hel helgen har haft lite plugg i sig här o där, men idag när jag kommer hem måste jag plugga på allvar till matteprovet som jag har imorn, med kvardreringsregeln, vet knappt va de är, och ännu mindre hur de stavas. Men sånt är livet! tyvär... 
 
i fredags fick jag även hem mina kläder, och i lördags drog jag ner på stan och köpte ett par nudie jeans. lägger upp bild senare, när jag kommit hem från skolan. nu ska jag fixa mig sen kila till skolan.

hemmakvällmedsmåttingar

Igår vare skola, och vi var på CareofHaus med vårt UF företag och då vare så att jag fick sköta snacket. ;) men de gick faktiskt riktigt bra tycker jag! och han ville hjälpa oss! så de var ju positivt. sen efter skolan så drog jag hem med niklas och väntade på att pontus skulle komma till oss. sen när han hade kommit så åkte vi 3 ner på stan för att kika lite. jag hitta iaf ett par jeans som min syster ska hämta ut idag, och de andra kikade lite. Sen när jag kom hem så hade mina t-shirts kommit, riktigt snygga! hela kvällen bestod sen av att sitta och kika idol med familjen och systers små barn! var ett tag sen, de var ganska skönt att ta det lugnt en hel kväll. Jävlar vad erik är grym! fyfan hade gåshud över hela jävla kroppen! han är helt sjuk, hoppas han vinner! men tycker att tove skulle varit i finalen iställer för calle. men aja världen är inte perfekt. ;)  
 

colaiglas

Idag blev väldigt ovärd skola! åkte dit till tolv och var hemma igen vid halv 2, menmen måste göras tyvär. efter så plugga jag lite matte och senare följde pappa med mig ner på stan för att kika jeans. finns verkligen inte mycket att välja på i västerås, men hitta ett par på JC som jag beställt av syster min. (: synd att carlings inte har större utbud, för de har väldigt bra personal! väldigt hjälpsamma och duktiga! sen efter de drog jag hem igen, och efter ett tag kom sofia förbi en liten stund, sen har jag bara tagit de lungt. nu ska jag kika på nitro circus och njuta av denna skönhet!
 

fattigsomenlus

Fyfan för den här dagen säger jag bara! fick en skön natt! gick upp och käka och fixa mig, sen gick jag mot friidrottshallen där vi skulle ha idrott. Jag fick lov att köra löpning istället för styrketräning. skulle springa 2km på tid, och sprang på 7:30 typ, vilket jag var nöjd med eftersom jag fortfarande är sjuk. sen efter de en seg dag i skolan. När vi senare hade Meko "medie kommunikation" så fick jag en sjuuuk huvudvärk, trodde jag skulle svimma! Fyfan tur vi fick sluta tidigare. så då drog jag ner på stan och kikade lite.
 
sen när jag kom hem dog jag typ i sängen. men sen blev de lite julmust och knäck! <3
Sen nu ligger jag i sängen med årets huvudvärk, fan va de suger! men har iaf klickat hem lite kläder idag! Det kommer mer snart oxå. :)
 

 

Fanclub

Fick en fin liten film från fanklubben "Mickes babes" :S jag vet väll inte!? :o
iaf, så är den kort och konkret! så som de ska va! ;)


Nu har jag fått brallorna, outfit winter 09/10


samewearclothing

idag hade vi musik som vanligt hela dagen, men pluggade mest spanska på musiken. sen käkade jag med mimmie och julia på sturegatan pizzerian. sen hade vi musik igen, hur skönt som helst med musik till 2. Sen gick jag till skolan för att skriva spanska prov. gick väll sådär, missat massa lektioner när jag var sjuk, så kunde inte så mycket. men när jag kom hem satt jag mig och kikade lite kläder. hitta massa snygga t-shirts. Måste verkligen ha nya, mina börjar bli så tråkiga. Hoppas jag får ihop ganska mycket för annonserna på tradera. Finns hur mycket som helst snygga t-shirts från somewear och your eyes lies mm. Men nu ska jag kika vidare på Patrik 1.5, underbar film! :D