delivery!

Igår så började dagen med att pontus kom på eftermiddan och vi kikade på x-games och typ var o handlade och fixade inför kvällen då alla skulle komma. Sen började vi fixa pizza o shit, precis lagom till winterjam som sändes på tv sen i bra tid kom niklas. :) så vi chillade lite själva tills amandorna och bea kom. vi tog de bara lungt snacka lyssna lite musik oså. sen efter ett tag så kom även sofia,julia och sandra förbi. vi typ lyssnade på musik spelade wii och chillade. sen efter ett tag drog sandra, julia och sofia. då drog vi andra till stan och donken där vi mötte några vi kände och va där ett tag mötte lite mer folk, sen efter ett tag drog vi tbx till mitt place, som vanligt. :)
 
Då fortsatte vi med att spela wii och lyssna på massa musik. och alla var så jävla trötta så man garvade åt allt fan va vi skratta! :) sen lite senare när de typ började bli morgon så drog bea hem och pontus,niklas och amanda sov kvar. kikade lite vänner och varvade ner till vi somnade. bilder från kvällen finns på bea´s blogg, dontcallmepeanut.blogg.se . idag vaknade vi av att amanda var spårlöst försvunnen, stress ungen hade smygit ut och åkt hem och vi sov till typ 12 sen käkade vi och typ sega oss framför tv:n.
sen när de drog så kom sofia hit<3 vi kikade på tb och lite film och så. bara hade lite söndags mys. :) sen åkte hon för ett tag sen och jag kände då att jag hade typ feber och ont i huve. så nu blir de inge skola för mig på ett tag. ska iaf va hemma imorgon men ska väll kika filip och fredrik och ta nå o dricka och ta det lungt, och sakna sofia :*<3





Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback