Måndag

Asså jag Blir så sjukt stressad av skolan just nu för tillfället. Dels har vi UF och vi har knappt en idé, vi vet inte vad vi ska göra, och min grupp är inte den jag skulle valt i första hand. Sen har vi även ett projekt arbete där vi ska spela in ett radio program. Vi har bestämt att göra om motorcyklister? jah exakt... Så idag satt jag o mejla lite till t.ex. bandidos och hells angels? så får väll se om jag får oväntat besök nån dag. Vore ju lite mysigt, på sitt sett. Men när äntligen stressen i skolan var över och vi fick sluta, så följde niklas med mig på stan, för jag skulle kika på en canada goose jacka. Dom är såå skööööna! Blir nog en sån för dom är både snygga, varma och sköna! (Y) Nu måste jag bara bestämma mig färg och modell.
Har nu inte gjort mycket sen jag kom hem, kikat lite på vakna med the voice på kanal5.se. Kan inte sluta störa mig på Annika Leone och Katrin Zytomieakelanfalksnaw lr vad hon nu heter. Dom gnäller på att folk blir kända på att bara snacka om sitt tråkiga liv och absolut ingenting vettigt? Men vafan, ärligt hur mycket vettigt pratar dom om? HAHA? Det ända dom 2 gör ät att gnälla på alla andra. Snacka om att säga emot sig själva?! Det är ju iaf underhållning. Som när de gnäller på alla tjejer som bloggar. Dom gnäller och snackar skit om dom, men dom fattar ju inte själva att de gör dom mer kända och ger dom fler läsare! snacka om gratis PR! (Y) Ah dom är fan roliga på sitt speciella, konstiga sett! Alla skrattar ju åt dom för dom bara klankar på andra. sjukt..


Carolina skrev:

Ditt jävla pucko!! Kan du inte läsa?? Ni som bara kommenterar "hej, hur är det?", "vad har du för planer för ikväll?" eller "du kan inte missa senaste skvallret om den och den bloggfjortisen (som jag inte dryr mig ett skit om och för det mesta inte ens vet vem det är)". Ni kan ju bara lägga ner. NU! Läs innan ni skriver nånting! Det står klart och tydligt!


BLOGG: http://carolinamalmbogg.blogg.se/
DATUM: 2009-10-05 TID: 19:44:50

Robert skrev:

Du skrev tyck till på bdb, så jag tycker till nu...



ORKA REKLAMA SIN BLOGG PÅ EN ANNANS BILDDAGBOK!


BLOGG: http://siilverstar.blogg.se/
DATUM: 2009-10-05 TID: 20:03:13

Ida skrev:

Jga tycker om Katrin Zytomierska. Hon står för vad hon säger och är rätt tuff.


BLOGG: http://idaaxxelsson.blogg.se/
DATUM: 2009-10-05 TID: 20:18:58

Ida skrev:

Jga tycker om Katrin Zytomierska. Hon står för vad hon säger och är rätt tuff.


BLOGG: http://idaaxxelsson.blogg.se/
DATUM: 2009-10-05 TID: 20:19:08

Ida skrev:

Jag tycker om Katrin Zytomierska. Hon står för vad hon säger och är rätt tuff.


BLOGG: http://idaaxxelsson.blogg.se/
DATUM: 2009-10-05 TID: 20:20:46

m' skrev:

ovanligt och se en kille blogga (:


BLOGG: http://matildaarosqvist.blogg.se/
DATUM: 2009-10-05 TID: 20:41:53

R skrev:

jag läser faktiskt aldrig någon av deras bloggar x)


BLOGG: http://jedefeldt.blogg.se/
DATUM: 2009-10-05 TID: 21:11:51




Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback